Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Trepee
csendes tag
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem felétek, hátha Ti tudtok segíteni.
Nem vagyok nagy Linuxos, és ezt mindjárt bizonyítom is:Most telepítettem egy CentOS 6.5-öt, szerverre, virtuális környezetben.
A dolog fut szépen, tudom menedzselni a gépet, van hálózat, címet kapok DNS-éktől, net megy.
Jön a feladat, ami egy NAGIOS telepítése, ami miatt az egész CentOS a képbe került.
Minden jó, megy a tervek szerint( letöltés, kicsomagolás, stb.) A hiba akkor kerül elő amikor a ./fullinstall paranccsal elkezdem a tényleges telepítést. Elszüttyög a gép 1 darabig majd kivág ezzel a hibaüzenettel:
"Error: Cannot retrive metalink for repository: epel. Please verify its path and try again"Ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni, főleg, hogy próbálkoztam már olyannal is, hogy
"epel-release-6-8.noarch.rpm", elvileg olvastam máshol, mint problémámat orvosló megoldás.
De sajnos ennek a telepítésekor is a fent hibaüzenettel idegesít fel a rendszer.Tud valaki segíteni, hogy mit tegyek? Mit telepítsek, vagy mit állítsak át, hogy végre tudjak telepíteni is?
Üdv,
Trepee
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest