Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
nokéremszépen!
almalinux user lettem.
Laptopom thinkpad t420s, eddig centos 7 volt rajta, de annak már cask napjai vannak hátra. Meg zoom se ment fel rá, úgyhogy reisntall.Lett belőle alma, másodjára fel is ment.
Eddig pozitív, hogy minden megy oob, driver minden. Negatív, hogy a telepítőben nincs blivet gui.
Particionálni így nem tudtam telepítés közben, ezt csak a boot isoból hagyták ki, vagy úgy általában az el linuxokból hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Laptopom thinkpad t420s, eddig centos 7 volt rajta, de annak már cask napjai vannak hátra. Meg zoom se ment fel rá, úgyhogy reisntall.
Eddig pozitív, hogy minden megy oob, driver minden. Negatív, hogy a telepítőben nincs blivet gui.
Particionálni így nem tudtam telepítés közben, ezt csak a boot isoból hagyták ki, vagy úgy általában az el linuxokból hiányzik?