Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
nokéremszépen!
almalinux user lettem.
Laptopom thinkpad t420s, eddig centos 7 volt rajta, de annak már cask napjai vannak hátra. Meg zoom se ment fel rá, úgyhogy reisntall.Lett belőle alma, másodjára fel is ment.
Eddig pozitív, hogy minden megy oob, driver minden. Negatív, hogy a telepítőben nincs blivet gui.
Particionálni így nem tudtam telepítés közben, ezt csak a boot isoból hagyták ki, vagy úgy általában az el linuxokból hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hővezető paszták
- Crimson Desert
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Laptopom thinkpad t420s, eddig centos 7 volt rajta, de annak már cask napjai vannak hátra. Meg zoom se ment fel rá, úgyhogy reisntall.
Eddig pozitív, hogy minden megy oob, driver minden. Negatív, hogy a telepítőben nincs blivet gui.
Particionálni így nem tudtam telepítés közben, ezt csak a boot isoból hagyták ki, vagy úgy általában az el linuxokból hiányzik?