Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
nokéremszépen!
almalinux user lettem.
Laptopom thinkpad t420s, eddig centos 7 volt rajta, de annak már cask napjai vannak hátra. Meg zoom se ment fel rá, úgyhogy reisntall.Lett belőle alma, másodjára fel is ment.
Eddig pozitív, hogy minden megy oob, driver minden. Negatív, hogy a telepítőben nincs blivet gui.
Particionálni így nem tudtam telepítés közben, ezt csak a boot isoból hagyták ki, vagy úgy általában az el linuxokból hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Laptopom thinkpad t420s, eddig centos 7 volt rajta, de annak már cask napjai vannak hátra. Meg zoom se ment fel rá, úgyhogy reisntall.
Eddig pozitív, hogy minden megy oob, driver minden. Negatív, hogy a telepítőben nincs blivet gui.
Particionálni így nem tudtam telepítés közben, ezt csak a boot isoból hagyták ki, vagy úgy általában az el linuxokból hiányzik?