Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
nokéremszépen!
almalinux user lettem.
Laptopom thinkpad t420s, eddig centos 7 volt rajta, de annak már cask napjai vannak hátra. Meg zoom se ment fel rá, úgyhogy reisntall.Lett belőle alma, másodjára fel is ment.
Eddig pozitív, hogy minden megy oob, driver minden. Negatív, hogy a telepítőben nincs blivet gui.
Particionálni így nem tudtam telepítés közben, ezt csak a boot isoból hagyták ki, vagy úgy általában az el linuxokból hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Laptopom thinkpad t420s, eddig centos 7 volt rajta, de annak már cask napjai vannak hátra. Meg zoom se ment fel rá, úgyhogy reisntall.
Eddig pozitív, hogy minden megy oob, driver minden. Negatív, hogy a telepítőben nincs blivet gui.
Particionálni így nem tudtam telepítés közben, ezt csak a boot isoból hagyták ki, vagy úgy általában az el linuxokból hiányzik?