Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini-ITX
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Nekem mesélsz te a tuningról? Én abban mester vagyok b*meg
Én egy szóval sem mondom hogy oké.. De te azt mondod hogy egy RAM-beállítás nem jelent semmit.. Én azt mondom hogy jelent! Na nézd én millió procinak állítottam millió féle módon az FSB-jét... És mind jelentett valamit. A lap úgycsinál mintha nem jelentene, de jelent és pont ez olyan b*szottul jó benne. De te is tudod, a lap is tudja... És a RAM is tudja b*meg... És annak a hülye procinak is tudnia kéne b*meg

[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mázlista
Vagy inkább én szívtam meg 
-
LLKobe
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ennél magasabb órajelen akármennyi feszt adok neki, már instabil, fagy, újraindul...
-
LLKobe
veterán
Na hy!
Megvettem ezt a retkes cerkát.... Ennyi a max amit stabilan visz, én rontok el valamit?:![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/llkobe/cpu.jpg)
Azért ez vicces: ez a D Cerka 2,8@3,2-n, közel 1000 ponttal kevesebbet dob 3D mark 03-ban, mint amit eladtam miatta: P4 NW 2.0@2,7

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát én megbékélnék egy 2,8-assal, ami legalább a 3,4-et viszi.
-
LLKobe
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nna akkor bele kéne vágni, csak hol találok valakit aki odaadja letesztelni?

-
LLKobe
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még nincs konkrétum, de 1 árban van a 2 kb.
-
LLKobe
veterán
Szevasztok!
Adjatok tanácsot pls! Prociváltáson gondolkodom.....
Ami most van:
Intel P4 NW 2.0a/512/400 @ 2,73 Ghz/512/533
Ehelyett megérné egy:
Intel Celeron D 2,8Ghz/256/533 ????
Csak mert így a p4-el túlhajtva is a ramok csak 340Mhz-en mennek.
Egy tuning D-s Cerkával, ami visz a 3,2Ghz-et kb, a ramokat is fel tudnám tornázni 400 fölé. Igaz hogy a cerkában fele cache van a P4-hez képest, viszon a magasabb órajellel és a gyorsabb memóriákkal érnék el teljesítménynövekedést?
Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Mini-ITX
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én egy szóval sem mondom hogy oké.. De te azt mondod hogy egy RAM-beállítás nem jelent semmit.. Én azt mondom hogy jelent! Na nézd én millió procinak állítottam millió féle módon az FSB-jét... És mind jelentett valamit. A lap úgycsinál mintha nem jelentene, de jelent és pont ez olyan b*szottul jó benne. De te is tudod, a lap is tudja... És a RAM is tudja b*meg... És annak a hülye procinak is tudnia kéne b*meg
ram 4:5. Tehát a ramok 380-on mennek. És az időzíteseket is levettem a leglassabbra, és úgyis fagyott....
Vagy inkább én szívtam meg