Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az, hogy a szám el lesz-e kenve vagy nem szerintem nem ennek a fügvénye. Az meg hogy mit kérsz az meg engem nem érdekel!
Ez meg hogy: ''Vegyé vissza öreg az arcból....'' szerintem az esetek 99%-ban úgy válaszoltam, hogy ne sértsek meg senkit annak ellenére, hogy volt egy két hozzászólás ami.... És még én vegyek vissza az arcból?
Nem tűnt még fel, hogy ti anyáztok, fenyegettek, kívántok csupa ''jót''? Nem mintha zavarna. Csak ezek után nem tudom miért lepődsz meg, ha úgy válaszolok, hogy az neked nem tetszik!
Csak ti szartok az én véleményemre én meg szarok a tiétekre. Volt egy-két értelmes hozzászólás is ami nem csak a fent említettekről szólt. Nekik köszönöm még annak tudatában is, hogy velem értettek egyet. De te meg a hozzád hasonlók akik azt hiszik, hogy attól nagyok, hogy megfenyegetnek esetleg megvernek.... Tudod ez meg a te (un)intelligenciádról tanuskodik.
Lehet rám mondani, hogy hülye vagyok meg nem gondoltam átt a dolgot. Még igazat is adok. Tényleg nem gondoltam átt teljesen. És azt, hogy én hülye vagyok meg iq 0 mi sem bizonyítja jobban mint, hogy leállok egy ilyen parasztal vitatkozni mint te!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Air 256GB Sky blue független Eladó + 7 Tok
- ÚJ Razer Kraken Kitty BT Quartz Edition Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Radeon Pro WX-3200 VGA 4GB
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs