Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Végigolvasva a topikot nem találtam megoldást a problémámra:
Hogyan semmisíthetek meg több száz DVD-t úgy hogy a rajta levő adatokat soha senki ne tudja elolvasni..?
Elsődleges cél az adatok megsemmisítése, mert az évek során kerülhettek rájuk banki adatok, jelszavak, tőzsdei személyes információk.. (tehát elvinni egy leadási pontra pénzügyi öngyilkosság lenne, mert valószínű akadna egykét személy aki megtalálja az adatokat és felhasználná ellenem)Tudom lehetne heteken át napi 8 órán át karistolni egyiket a másik után de ennyi időt nem szánok rá, sőt mivel magánszemély vagyok nem szánnék rá jelentősebb pénzt se mint amennyit a lemezdaráló cégek kérnek érte.
Mi tehát az adat-megsemmisítés jó módszere?
Vigyem ki egy közeli erdőbe és rakjak belőlük máglyát, ráönteni fél liter nitrohigítót, azt gyufát rá..?
Nem túl környezetbarát módszer.Esetleg valami perzselőgép ami felhevíti-meggörbíti a lemezeket. Ti milyet javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest