Új hozzászólás Aktív témák
-
torogyuri
aktív tag
Ja bocs én 700 megásakat vettem akciósan.
De tényleg az írónak valszeg semmi baja de ha jót akasz ne írj a többi cd-re -
torogyuri
aktív tag
Hát a TESCO gazdaságos lemeztől ne várj sokat sőt szerintem ha lehet ne vegyél többet igaz hogy olcsó, de a semmiért pénzt kiadni még nagyobb pazarlás.
Viszont ha már a Tescoban jársz ott szinte mindig vannak márkás cd akciók akkor már inkább ezek közül válogatnál.
Én a múltkor például vettem Verbatim lemezt 129 vagy 139 Ft-ért. -
Fecsy
tag
Az író LG, a lemez pedig TESCO....ugy ne iss mondjak többet?
A túlírást engedélyeztem a NERO-ban,de így sem használt...a végén azt írta ki,hogy az írás sikertelen volt. Sajnos csak egy meghajtóm van,így abban tudtam olvasni,az adatmennyiség stimmelt, de amikor meg próbáltam nyitni,kiírta,hogy nincs meg a fájl.. -
PPeter
addikt
A 99 perces lemezek írásával nem minden író boldogul.
1. Lassú írás kell
2. DAO vagy DAO/96 írás kell
3. Túlírást engedélyezni kell
4. Multisession és szimuláció nem lehetséges
Milyen író? Milyen lemez? -
Fecsy
tag
A minap vettem egy doboz 870 MB-os CD-R lemezt.
Az íróm elég gyengus /8*4*32/,lehet hogy ez volt a baj, de már 2db-ot el is sz@art a 10ből...
Ráírtam az egyikre egy-két dolgot, de amikor beraktam és meg akartam nyitni a fájlokat, azt írta ki,nincsenek meg.
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest