- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én a vásárlók felé megfogalmazott marketingbullshitről és az informatikai lapok hasábjain közölt nyálcsorgatásról beszéltem, amik tandemben adták el ezeket a mostanra "lejárt szavatosságú" APU-kat, nem pedig wikipediáról, amit a vásárlók nagy része rohadtul nem olvasgat specifikus hardver változások és fejesztési lépcsők után kutakodva. Olvastad akkoriban valahol, hogy "Vegyétek, vigyétek, kaptok 2 év driver támogatást osztá mindenki menjen a pitsába"? (mert mi 3lépésben fejlesztünk vaze)
Bici: "A Kaveri elötti APU-k egyébként sem képesek DX12-re vagy Vulkan-ra, és az új driver modellből sem tudnak profitálni" - És mi más tud jelenleg és a közeljövőben? A vulkan egyáltalán ekészült már?
Mikor jönnek a DX12-t kihasználó (és vagy eleve arra fejlesztett) programok/játékok? Vagy már itt vannak jelen időben? Mert én nem nagyon látom.. Könnyen elképzehető, hogy ÉVEKRŐL beszélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest