Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Autóhifi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
oPalRx7 #17223 üzenetére
Nem lehet hogy összeakad valamivel? Fut egy rakás rezidens program a tray-en meg a háttérben, és emberek képesek panaszkodni, hogy lassú a gépük...
Lőj ki minden felesleges szoftveres cuccot ami épp fut (rezidensen), pl speedfan stb.
Ha az alaplapnak is fentvannak ilyen különböző (számomra felesleges) programjai, azokat is leszedném.
Nekem asus alaplapom van, a mellékelt lemezről gigabyte-nyi felesleges programot feltehetnék, mind fut a háttérben, mind csinál "valamit".
És mind bármikor összeakadhat valamivel.Én a gépemet használni szeretném, és jobbszeretem, ha a processzor azon dolgozik amit mondok neki, s nem azon a rengeteg vackon amit a háttérben futtat...
Nagyon szépek ezek a desktopon gadgetként megjelenő winyó, memória, cpu és egyéb jellemzők, "grafikonok" csak értelmét nem látom a folyamatos nézegetésének.
-
Yutani
nagyúr
válasz
oPalRx7 #17223 üzenetére
Na végre, nem vagyok egyedül...
És ami a legfontosabb: ha jól látom, neked is 790x chipeseted van és RV670 CrossfireX-et használsz (mindegy, hogy 3850 vagy 3870). Ugyanaz a hiba jön elő nálad is.
Hogy tudod az atieclxx.exe-t kilőni? (Nem ismerem még a Win7-et annyira, mint a WinXP-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Witcher topik
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd