- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
oPalRx7 #17223 üzenetére
Nem lehet hogy összeakad valamivel? Fut egy rakás rezidens program a tray-en meg a háttérben, és emberek képesek panaszkodni, hogy lassú a gépük...
Lőj ki minden felesleges szoftveres cuccot ami épp fut (rezidensen), pl speedfan stb.
Ha az alaplapnak is fentvannak ilyen különböző (számomra felesleges) programjai, azokat is leszedném.
Nekem asus alaplapom van, a mellékelt lemezről gigabyte-nyi felesleges programot feltehetnék, mind fut a háttérben, mind csinál "valamit".
És mind bármikor összeakadhat valamivel.Én a gépemet használni szeretném, és jobbszeretem, ha a processzor azon dolgozik amit mondok neki, s nem azon a rengeteg vackon amit a háttérben futtat...
Nagyon szépek ezek a desktopon gadgetként megjelenő winyó, memória, cpu és egyéb jellemzők, "grafikonok" csak értelmét nem látom a folyamatos nézegetésének.
-
Yutani
nagyúr
válasz
oPalRx7 #17223 üzenetére
Na végre, nem vagyok egyedül...
És ami a legfontosabb: ha jól látom, neked is 790x chipeseted van és RV670 CrossfireX-et használsz (mindegy, hogy 3850 vagy 3870). Ugyanaz a hiba jön elő nálad is.
Hogy tudod az atieclxx.exe-t kilőni? (Nem ismerem még a Win7-et annyira, mint a WinXP-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen videókártyát?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest