- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
válasz
Bearing2006 #3986 üzenetére
Ha patront, vagy tintat akarsz váltani akkor afterburnerrel bizniszelj nagyon ott vannak a színei a szeren!!!
-
afterburner_
őstag
válasz
Bearing2006 #3984 üzenetére
szívesen segítek
meg nekem is tapasztalat, ha sikerül a problémákra megoldást találni, akkor tudom hasznosítani a vásárlóimnál is
-
afterburner_
őstag
válasz
Bearing2006 #3982 üzenetére
nem muszáj eredeti tinta, csak ami eddig bevált azt kellene megvenni
én csak saját tintával töltött gyári patront használok/árulok.utángyártottakat nem ismerem..
alkohollal felesleges piszkálni mert ez vízbázisú tinta, nem oldószere az akohol, legjobb a víz
tisztítóegység meg úgy is tintás lesz a legelső tisztításkor... pár fokozott fejtisztítás és átmossa a fejet az szerintem
vagy a fejet zsebkendőre rakod, és a szívócsonkokra desztvizet nyomsz, az meg áttisztítja a fejet. -
afterburner_
őstag
válasz
Bearing2006 #3980 üzenetére
próbáld meg patroncserével, lehet az utángyártott patron folyik, híg a tinta benne, hulladék, és emiatt folyt össze, de lehet az is hogy a fóliát feloldotta már az idők folyamán a festék és összefolynak a fúvókáknál a cellák.
használt fejet vehetsz , de csak olyat aki tud valami ellenőrző mintát szolgáltatni
olyat nem szabad amit úgy hirdetnek " porosodik már egy ideje a fiókban, vagy nincs patron mivel teszteljem" mert a 49-es fejből sok zárlatos kering és könnyen ki lehet nyírni a printert
-
afterburner_
őstag
válasz
Bearing2006 #3978 üzenetére
töltöd a patronokat?
mert pl töltésnél előfordul hogy nincs rendesen ledugózva, jelene esetben a cyan, és szivárog a tinta, a fej alján összegyűlik, és ha a sárga meg a magenta patron szivacsában kevesebb a tinta az vissza tudja szívni a fej aljáról
de lehet akár alatt is mert öreg a fej és a fúvókák átengedik a tintát, mert konkrétan szétmarta az idők alatt a fejet a festék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest