- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
Dexter#1 #3352 üzenetére
szia!
1 patront 4szer lehet tölteni? ez szerintem relatív, mert én ezekre apatronokra cisst kötök és akkor folyamatosan kapják a tintát
így siman elbírnak akár több liter tintat is.. töltögetéssel egy baj van, amikor kiürül a patronból a tinta, és rátöltesz újra és újra egyre levegősebb lesz a szivacs , fellevegősödik a fej és a vége felé már légteleníteni sem lehet, de ha a fej folyamatosan kapja a tintát, nincs mi fellevegősödjön ezért így sokkal tovább bírja, de nálad az elektronika döglik le ahogy értem, ami azért furcsa a gyári patronnál, az utángyártott patronok vagy utántöltöttek, azok mind begyűjtött használt patronok felújítva, amik általában pár hónaposak vagy közel egy évesek, de ezek a kis patronok ha újonnan megveszed siman ki kellene hogy bírjanak 2 évet. utángyártottba meg 1 évet kb..
probaltad a gépben levő lábakat, illetve a patron lábait megtakarítani alkohollal? vagy acetonnal? mert kis tintafolt vagy barmilyen kis szennyeződésnél sem érzékeli a patront... (persze a gépben kikapcsolt állapotban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Micro Four Thirds
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged