Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• afterburner_

őstag

válasz Dexter#1 #3352 üzenetére

szia!

1 patront 4szer lehet tölteni? ez szerintem relatív, mert én ezekre apatronokra cisst kötök és akkor folyamatosan kapják a tintát:) így siman elbírnak akár több liter tintat is.. töltögetéssel egy baj van, amikor kiürül a patronból a tinta, és rátöltesz újra és újra egyre levegősebb lesz a szivacs , fellevegősödik a fej és a vége felé már légteleníteni sem lehet, de ha a fej folyamatosan kapja a tintát, nincs mi fellevegősödjön ezért így sokkal tovább bírja, de nálad az elektronika döglik le ahogy értem, ami azért furcsa a gyári patronnál, az utángyártott patronok vagy utántöltöttek, azok mind begyűjtött használt patronok felújítva, amik általában pár hónaposak vagy közel egy évesek, de ezek a kis patronok ha újonnan megveszed siman ki kellene hogy bírjanak 2 évet. utángyártottba meg 1 évet kb..

probaltad a gépben levő lábakat, illetve a patron lábait megtakarítani alkohollal? vagy acetonnal? mert kis tintafolt vagy barmilyen kis szennyeződésnél sem érzékeli a patront... (persze a gépben kikapcsolt állapotban) :)

Új hozzászólás Aktív témák