- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
megint magam ismétlem
házilag akkor lehet megcsinalni ha mondjuk csak megszorul valami beleesik,kifordul a szivacs, esetleg ragad a vízszintes lapát a tintától, de ha ugrott a fogaskerék, akkor teljesen elállítódik., de legtöbb esetben már nem is javítják ezeket mert sokkal többe van mint amit nyernél vele, meg mint írtam ráköltesz egy 10-est ha a fej van benne 2-3 éves akkor bármikor bedögölhet az is. nem rosszak a 4300-asok nekem is 4500-ösöm van félre rakva pár darab bontatlan fejjel:-)gyorsak az biztos, de most egy 4600-ossal nyomtatok, ami használtan került hozzám, de nincs azzal se gond., csak kicsit többet szöszöl időnként.
vidd el szervízbe és ott megmondjak mennyiért csinálják, házilag henkelésnek sok esetben nem sok előnye származik
a videón az van amit leírtam párszor, a vízszintes egység ragad a tintától és elakad.. de neked a leirtak alapjan valami elallitodasi problemad van
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest