- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Norbi27 #2008 üzenetére
Amit afterburner írt nagyjából az van, továbbá esztelenség eredeti Canon-nal mert méregdrága.
Helyedben valami Epson papírt használnék + InkMate-től utántöltögetős tinta szettet (nincs chip csere se). Megközelíti az eredetit minőségben ami nagy szó. Vagy itt még egy sor más ajánlatot olvashatsz.Hogy mennyit bír? Próbálgatás nélkül is nagyon egyszerűen megtudod nézni:
- Felmész Canon honlapjára, megkeresed az ISO szabvány szerinti kötelező fogyasztási indexet + megnézed az ISO szabványos teszt ábrát fotóra (ez mind ott van az apróbetűs résznél és fejjel lefele), na és azt a teszt fotót beszorzod úgy 10-el, vagy amennyi szükséges egy valós helyzethez (nagyjából ki tudod kalkulálni), és annyi lesz.
Ugyan ez van szövegre hogy hány oldal/nagy fekete tartály. Azt is úgy el kell osztani 5-el.Ja most olvasom hogy azt ne írjuk hogy vegyél utángyárottat....hát igen, a sz*r patrontól be is hal. Ezért kell nem kevés utánajárás a legjobb vételhez. Én vagy hónapig olvasgattam több ezer hsz.-t, írásokat, fórumokat..., míg meggyőzödtem hogy mi a legjobb, így biztosra mehettem (és nem mentem fejjel a falnak még a legokosabbtól jött legjobbszándékú segítségre sem).
Két garnitúra patront (10k egy eredeti Canon, nyomi patronnal 20k, igazából egy után behozza az árát, ezért használ mindenki utángyártottat) még a legszutykabb festékkel is kibír, ha okosan csinálod és jót veszel, akkor meg több 100-at??
is, az a 100DVD+Borító meg messze több mint kettő, de hát te tudod.
Így mégyeszer a kérdés:
"ha veszel két garnitura eredeti tintát, azon már egy nyomtatót veszel-->amihez adnak egy garnitúra tintát... érdemes eredetivel nyomtatni ha sokat nyomtatsz?!"
-
afterburner_
őstag
válasz
Norbi27 #2008 üzenetére
nekem 6 ft-ban van egy lap ez a tinta költsége persze utangyartottba.
ahogy olvaslak ha eredetivel akarod ugyan ezt....akkor mélyen a zsebbe kell nyulnod..
eredetivel kb 200 ft vagy több telitettségtől függően..
amugy... általában azert döglik meg a nyomtató utangyartott patronoknal mert akkor az emebr eszetlenül nyomtat, és előbb utóbb meghal, canon eredeti patronnal nem fog az átlagember sokat nyomtatni, szóval sokkal tovább birja a nyomtató.. látszólag!
ha veszel két garnitura eredeti tintát, azon már egy nyomtatót veszel... érdemes eredetivel nyomtatni ha sokat nyomtatsz?!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Óra topik
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Canon imagePROGRAF iPF670 Plotter nyomtató (HIBÁS!)
- Brother QL-1110NWBc vezeték nélküli szállítási és vonalkódos címkenyomtató
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged