Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
Sziasztok!
Eléggé halott a topic, de hátha.
1 hete vettem egy 600D-t (zsír újat), mikor hazavittem, készítettem vele kb 20-30 képet, utána jelzett, hogy lemerül. Akksit ekkor tettem fel előszór tölteni.
Viszonylag hamar feltöltődött, nem is volt furcsa. (bár 1100mAh, a töltő meg 250mA-el tölt, szóval el kellett volna tartania 5 óra hosszat.
Töltés után még kb 100-150 képet készítettem beltérben.
Ma elővettem a gépet, kb 2 napig pihent előtte, és nem tudtam bekapcsolni. Gondoltam lemerült.
feltettem tölteni, 2 órán belül fullnak jelezte, gépet simán bekapcsoltam, ott is fullnak látszott az aksi.
Készítettem pár képet, kikapcsoltam, utána megint nem tudtam bekapcsolni. Akku ki, vissza, ezt párszor eljátszottam, sikerült bekapcsolni.
Kikapcsoláskor mikor kiírja, hogy szenzor tisztítás, van mikor fél mp-ig látom, utána eltűnik, de bekapcsolni sem tudom újra, csak nagy nehezen.
Ha belenézek az akku helyére, akkor látok 3 fémlemezt, ami az akkuhoz csatlakozik, abból 2 mintha mélyebben lenne, mint a 3.-ik.
Szóval azt kérdezném tőletek, hogy szerintetek mi lehet a baj? Illetve mennyi idő alatt javítják ezt meg, ha szervizbe kerül?
Vagy lehet hogy csak akku rossz?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest