Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Nyomtató tapasztalatok, problémák, kérdések és válaszok topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topikot, hanem használd a keresőt.
Idézek az alapelvekből.
"kerüld a felesleges topicnyitást. Egyszeri problémának ne nyiss topikot, különösen, ha van gyűjtőtopikja. A kis topikok hamar elsüllyednek, ráadásul igen kicsi az esély, hogy a téma szakértői észreveszik. A nagy gyűjtőtopikokban viszont általában megtalálhatóak. Vannak tematikus topikjaink (pl. "Azonnali kérdések" (szinte minden témakörben), Motoros topik, Digitális fényképeim stb.) próbáld mondanivalód első körben azokban megosztani A felesleges topicokat a moderátorok / házigazdák zárni fogják!"
Ezt zártam.
-
ip3600
csendes tag
Hali!
Cannon ip3600-as nyomtatóm van. A gond az, hogy nem nyomtat. Már a 3.utángyártottat rakom bele és csak az üres oldalt adja ki 1x-2x látni rajta egy kis fekete tintavonalat de az is halvány. Chipes patronokat raktam bele, és eredeti patronról is megpróbáltam átrakni chipet.
Az egyiknél pl nyomtatott rendesen, aztán másnap már semmi.
Próbáltam a beállításoknál több dolgot is mint a tisztítást, fúvóka ellenőrzést, de semmi változás.
Azt sem jelzi, hogy üres lenne (nyomtatásnál az előugró ablaknál látszik a tartály szintjénél, hogy van benne, viszont amikor a tetőt felmozdítom pirosan világít (csak a feketénél, de a többi szín totál üres azoknál nincs piros fény...érdekes).
Ötleteket várok, hogyan küszöbölhető ki ez a probléma!
Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub 162 működik - alkatrésznek
- Canon PG-545XL Black eredeti tintapatronok (BS8286B001AA)
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest