- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
Igaz ez az idén érkező MW III topikja de válaszolnék röviden.
Amiket is felsoroltál az 20 éve a Call of Duty core élmény szerves része. Ez a sorozat ilyen. Nem lesz szép megfogalmazás szóval elnézést szeretnék kérni előre, de a nagy része a problémáidnak: noob issue.
Én egy átlagos 1.0 KD-val rendelkező játékos vagyok, de egy lvl. 27-ig tolható fegyvert egy nap alatt nem hogy fullra húzom, de szerintem ki is tudom goldozni. Pl. pont ez történt a Season 5 új gépkarabélyával, 1 nap alatt max level & gold, igaz nem 27 hanem csak 20 a max szintje. Ez a folyton ki snipeolnak, ki rakétáznak történetre annyit tudok mondani, hogy tudni kell helyezkedni a térképen. BR / Resurgence-ben egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor NEM végeztem a top 10-be, ritka az amikor egy mesterlövész letud kapni, főleg Vondel / Ashika pályákon de mondjuk hozzá kell tennem, hogy tudatosan gyakorlom a movementet mert annak a kiismerése a cod játéktudás legalsó pillére, a lövés csak utána következik.
és mint mondtam egy totál átlagos játékos vagyok akinek napi 2-3 óránál nincs több ideje a játékra.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
ƵøŁĭ
veterán
Nem valószínű, hogy hatalmas változás lesz. A régi pályákra a korábbi szériákból, így hirtelen nem emlékszem de biztosan jobbnak látták azt, hogy 2 játékként eladják a tartalmakban nem sokban különböző MW2-3-at. Azért fog majd mindenki puffogni, mert DLC szaga lesz az egész "új" szériának. Én csak azért vettem meg ezt a részt, mert biztam az évenkénti megjelenés megszüntetésében. Sokat én nem várnék az idei szériától, mert telerakják minden fölösleges és idegesítő dologgal miközben a játékélmény nem fejlődik. Minden évben ugyanazok a hibák...
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen processzort vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Path of Exile 2
- Interactive Brokers társalgó