- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #7963 üzenetére
Arra gondol, hogy őt szerintem elkápráztatta a felhozatal. Season 2, tudod, karácsony van.
#7962: Szerintem is egy jó nagy k@k@ a Season 2.
3 pozitívum létezik csupán:-Dome, Museum, és a HC mód.
Annyira extra gáz, nem? Dolgoztak a játékon elvileg 2 évet, kiadják a Beta-t, amely nagyjából megnyeri a célközönséget, aztán megjelentetnek valamit, ami egy félkész egész. Utána, 4 hónapra rá, a season 2-vel kidobnak ismét valamit, aminek már korábban, eleve úgy is kellett volna lennie. Hova lehet ezt még fokozni? Ez a Battle Pass "tartalom" meg, nem egy dupla, hanem tripla nulla, ekkora nagy semmit több időbe telik elkészíteni, mint valami értelmeset létrehozni/kitalálni. Szégyen-gyalázat.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
nagyúr
válasz Szellem. #7963 üzenetére
Most indul a season, ilyenkor MINDENKI, érted, MINDENKI belép, nyomul, nyüzsög. Te meg kijöttél a gyakorlatból 2,5 hónap alatt. Nem bántásból, én most toltam le 2 Multit, egy dominationt megnyertünk egy free for all-ban meg második lettem úgy, hogy a skillszintem szerintem a Tied alatt van.
Ne pörögj rajta, nézz egy olyan játékot, ahol egyből sikerélmény lesz, aztán adj ennek 2-3 napot majd gyere vissza, hidd el jobb lesz. Idegesen az ember csak szarabbul játszik.
#7965nutella1: Engem max atisztánlátásodkápráztatott el, mivel ez az első CoD amit hajlandó voltam megvenni a Warzone indulása óta, mert DMZ-ben szívás szintezni, az open weekend meg összesen EGY11111EGY kurva alkalommal volt, felbasztak idegileg, főleg hogy most ákcijjós volt a gém. Leszartam, megvettem, elégedett vagyok a kidobott pénzemmel. Nem idegesítem magam feleslegesen, igyekszem élvezni a helyzetet.
Az hogy a felhozatal milyen... Szerintem a legutólsó baró-poén-vicces-élvezetes Season a töklámpásos Warzone event volt... A Calderát utálom... A 2-ben meg felkúr hogy nincs Plunder...[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs