-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maestr0
tag
Nem is értem igazából miért rakott ilyen magasra. Ha ide is tartozok, biztos nem az 5 besorolo meccs alapjan. Alapvetoen nem megy rosszul, pubban 2-es total E/D-m van, SD-ben 1.91.
Kesobb meg jatszottam harom meccsetMoscow HP 2v4 lettunk kb 1 perccel kezdes utan. Agyonvertek nyilvan kb. 40-250 lett a vege. Itt en 19-11-et, tars 10-19-et ment. Nyilvan jott a loss penalty -61 pont. Utana Raid Control, itt jol ment vegre, 49-17 E/D, nyertunk 3-1-re, +125 pont. Majd SD Garrison, kikaptunk 6-2-re, en 9-6-ot mentem, tobbiek ilyen 2-8-akat. Megint loss penalty -61.
Talan amiatt tehetett ennyire elore hogy eddig a 8 meccsembol 7x csapatelso voltam. Osszetett dolog lehet ez, ha akartam volna lehetett volna 2+ E/D-m minden meccsen, csak akkor lehet egyszer sem nyerek 😃 akkor vajon hova rakott volna?3-4 fos partyk ellen jatszani kb insta vereseg. Lehetne kulon solo league play, mert igy lehetetlen egy bizonyos szint fole menni egyedul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged