Új hozzászólás Aktív témák
-
BigStraw
senior tag
válasz
Gál István #2506 üzenetére
Valakinél laggol valakinél nem, de mostmár nem annyira mint eddig !!!
Tulajdonképpen nem is a lagg a probléma hanem akadás van! valamit a játék optimalizációjával b*szkuráltak el!!! azt írták jött ki patch,de az se sok mindenkinek segített! -
BigStraw
senior tag
Én úgy vagyok vele, hogy jobb lett volna hogyha kicsit késnek a kiadással és megcsinálták volna ezeket a hibákat!! Bár akkor meg mindenki azért szidta volna hogy miért késik.
Én tuti hogy megveszem mert úgy vagyok vele, hogy a multi sokáig fog tartani és elég élvezetes
De nem is fikázom tovább mindenki ossza be magának nekem bejön és ennyi
-
-
BigStraw
senior tag
válasz
ADAM1337 #1829 üzenetére
Én megköszönném ha elmondanád a véleményed akár privátba mert sok ismerősöm mondja hogy a single az furán gagyi
de a multit még nem próbálták erre lennék kiváncsi hogy mennyire más mint a singleplayer !!! bár amilyen képeket láttam a textúrázásról eléggé elment a kedvem a játék megvételét illetően!
-
BigStraw
senior tag
válasz
"Infinity" #1028 üzenetére
Hát akkor majd nyomják bot-ok ellen
ott nem csalnak
-
BigStraw
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #840 üzenetére
Hát nem mindenki tolja a singlet hardeneden vagy veteranon! Személy szerint csak azért játszom végig a singlet hogy megtudjam a történetet ennyi
-
BigStraw
senior tag
válasz
medvezsolt #764 üzenetére
Tényleg nagyon feltünő pár helyen bár mikor volt az az 1:25 gameplay abban volt az airstrike is elég látványossan robbant fel azért csak jobb mint COD4,MW2 -ben!!! Ennek a grafikájával annyi gond nem hiszem hogy lesz a többi dolgora kellene hogy odafigyeljenek
-
BigStraw
senior tag
válasz
medvezsolt #762 üzenetére
Meglepően csak 3 kill után fogjuk megkapni az a legjobb mikor egyszerre több embert szed le vele
Meg az íjpuska is jólesz rálövöd egyik emberre az beszalad a többi közé és bummm
-
BigStraw
senior tag
De ha dedi szerverek lesznek az adminnak mi lesz a joga??? hogy birja majd kidobni a csalókat??
-
BigStraw
senior tag
válasz
medvezsolt #636 üzenetére
Női megérzés mi ?????
najó csak hülyülök énis nagyon szeretném hogy jó legyen azért kételkedek benne egy kicsit azért se rendeltem elő remélem lesz lehetőségem kiprobálni valahogy a multit is
-
BigStraw
senior tag
válasz
boogie84 #611 üzenetére
Szerintem is direkt hagyták a francba, hogy elszaródjon az MW2 mivel mert ugysincs sok hátra, meg persze az MW2-vel nem is lenne nagy gond, de az IWnet
mert magában az MW2 is egy nagyon jó játék csak hát anti cheate nuku + még rossz szerverkereső! meg az mi már hogy restartolgatni kell a steamet úgy lehet csak egymásra csatizni
Na, de reméljük a legjobbakat hátha tényleg az év játéka lesz majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest