Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz birorichard #454 üzenetére
A Ghosts vicces... ugye XO-ra megkaptam és leginkább ott játszok vele (PC-n retek szar, de ez ugye nem újdonság) de az összes class mellett ott van a zöld felkiáltójel, mindig. Miért? Hát a camo DLC-k... Meg mindenhol a reklámjuk, pl. a Drill Instructor és a Snoop Dogg (amik amúgy még az átlag amcsiknak is ciki) voice pack-ek folyton ott vannak lent a News bar-on. De a többi szar is ami benne van... áh, egy vicc az egész.
Arról nem is beszélve hogy milyenek a DLC-s pályák. Elhagyatott hajó ahol szellem (!) az utolsó killstreak, mexikói izé ahol bajuszt meg revolvert kapsz, etc etc... kabaré.
Alapvetőleg azt rakták össze amit a rajongók kértek - lean (micsodajól megoldva!), balanszolt fegyverek (erről nem nyilatkozok inkább), nagyobb pályák - hát megkaptuk őket, de a végeredmény sz*r lett. És én meg azt hittem hogy az a Sledgehammer miatt lett olyan az MW3 amilyen... hát az IW az bizony egy szar banda.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
@rglaaf
veterán
válasz birorichard #454 üzenetére
MW2-t azért durván sokkal többen tolták még a megjelenés után hónapokkal is
PSN:BiZzare_0 ️