- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz
ErikSon #20114 üzenetére
Jo ezzel a fegyoval..
Ki jumpoltam,
:
Bár én nem teljesen így csináltam. -
LamaCube
addikt
válasz
ErikSon #19974 üzenetére
Dettó nekem is
Ugyanez volt a problémám nekem is. Remélem visszatudtad tenni a működőt.
Én visszatértem xp-re, mert nem tudtam beállítani normálisan a monitort nélküle. A betűk tök életlenek voltak és a színek is fakók.3 napom ráment, hogy rohadna meg a samsung, hogy nem oldotta meg rendesen
Köszönöm a segítségetés "megnyugodtam", hogy nem én vagyok a béna.
Mr.Devil
Dettó MW2, aki pedig ettől fog megváltást remélni a csalók ellen az kicsit naiv. Bár jó szerverekkel és nem kiskirályoskodó , leszabályzós adminokkal talán jó lesz.
Mondjuk az rc autót alapból noobozni fogják és tiltani. Pedig az volt a legjobb benne -
Zefír
őstag
válasz
ErikSon #19943 üzenetére
Este csinálok róla egy videot. ÉS felnyomom youtube-ra.
Lehet hogy nem újdonság, de én még csak most fedeztem felMég most is röhögök, tegnap a thermal helyett terminált mondtam xDD "Ha terminált tesztek az M4-re, és nyomjátok a shift-et, úgyan úgy visszatartja a lélegzetét, mint a snipereknél "
Nem csoda hogy hülyének néztek amikor magyaráztam mikrofonba
-
Zefír
őstag
válasz
ErikSon #19932 üzenetére
Allergia
JA Winnie
Most hogy játszottam picit 3-5 közütt, volt 2db olyan dábölkléjmósos killem
Nehezítettem picit a dolgokon. Pawelo+chopper+nuke.Tegnap meglett a pawelo erre vmi homokos kilött
Ja meg van az a pálya, ahol vannak tengeralattjárók.
Rájött, ott kilehet mászni a tengeralattjáróra ha zászlófoglalós van akkor ott van a B zászlo. Tökéletesen lehet onnan védeni, + a fél mapot belehet látni, és ha csak nem predivel jön az enemy akkor nem talál meg, Tegnap próbáltak onnan Tube-al kiszedni, nem sikerült nekikNyomatm minden szart, HQ, HC TDM, GW minden
HQ-n 6 killstreakom volt mindig..
7en voltak ellenfélnél, lekempeltem, és 1 tárral belőttem intevisionnal az enemy csapatot, csakhát 1 értelmes volt köztük, aki gondolkodott is és meg keresett -
Black Dragon
addikt
válasz
ErikSon #19828 üzenetére
Hűt úgy kell, hogy a killstreak menüben semmit sem pipálsz ki, tehát semmilyen killsteak ne legyen berakve, utána esc, de megkérdezi hogy biztosan ki akarsz lépni mert nincs berakva semmi... ekkor rákattintasz a save and exit re, és kész. Utána a gameben ölsz 10 embert megmurdálás nélkül, és kész.
-
Undoroid
őstag
válasz
ErikSon #12107 üzenetére
Szia!
Felesleges új vitát nyitni!
Valaki így-valaki úgy játszik!A fegyverek pedig azért vannak,hogy használjuk őket a megfelelő szituációkban!
Kulcsszó -ahogy mondani szoktad- párszor: "Alkalmazkodj az ellen stílusához/fegyveréhez!"
Nekem sem tetszik pár fegyver benne ...főleg a saját 30FPS-em mellett!
Elég élvezetes tud lenni egy dupla fegyveres ellen,akinek nincs ilyen problémája!
* * *
Akkor valószínű,hogy Nekem is üres az "Ismerősök" oldalam?
Csak gratulálni tudok a sikeres " javításhoz "! Minek kellett belebabrálniuk az ismerősökbe?Talán ennek valami köze van a virágboltisok szűréséhez?
* * *
szerk1:
" gyenge képességű emberek miatt szenvedjen 10 másik " Játsz vele privát 1 v 1-et és mutasd meg Neki!
* * *
szerk2:
Ezért nem fogok venni olyan játékot,aminek egy pici köze is lesz a STEAM-hez!Lehet,hogy csak kapkodtak a javításokkal és ez okozza ezeket a hatalmas hibákat!Emberek vagyunk,tévedhetünk!De lehet,hogy nem a kapkodás miatt vannak hibák a rendszerben...
-
Laraxior
titán
válasz
ErikSon #12107 üzenetére
Szóltam én valaha is ha utolsó voltam? Nem hinném..tisztában vagyok a képességeimmel, tudom hogy hol a helyem.. a sor végén. Pár hete játszom ezzel,tehát nem meglepő.
De ha 17 ember képes mellőzni a GL-t és egy nem akkor kivel van a gond? Persze velem, kivel mással. Szerintem nem én mondtam hogy ne legyen GL...hanem mert mindenkinek tele van a fasza vele... Hangsúlyozom, és szemmel is látható, tapasztalható,hogy mindenkinek sikerült beemelnie elsőre...
Írtam is nem használunk GL-t,de te basztál rá...mint a falnak..."Ez PUB" tévedsz barátom. Ez privát meccs. Privát szabályokkal. Szoksz vagy szöksz.
-
Mrdevil
addikt
válasz
ErikSon #11685 üzenetére
Szia.
Én örülök,hogy itt látlak téged és legalább olvasom a te véleményed is,ezért becsüllek mindenképpen.Természetesen én meg bocsánatot kérek a neved általi sértegetésért(azt hiszem arra gondolsz)Én ha ott lettem volna biztos nem sértődök meg,csak azért egy kicsit furcsáltam a dolgot hogy amint lehetőséged van rá egyből nyomod a nyakukba az atomot.
Szerintem most már biztos másként csinálnád ha tehetnéd,de úgy gondolom most már eleget csámcsogtunk a dolgon így hát fátylat rá ez valóban csak egy JÁTÉK. -
LamaCube
addikt
válasz
ErikSon #11685 üzenetére
Az biztos,hogy én se várnék rá a végéig,ha már "megszenvedtem " érte.Ugyebár van pár lehetőség az agyvérzésre.1. áramszünet lesz közbe(10%) 2.Elfüstöl a gép(5%) 3.Rám jön a hasmenés az idegtől(50%) 4.Az asszony gyors ajánlatot tesz ami kihagyhatatlan(0.1%
) 5.És végül amire a legnagyobb az esély a steam vagy a fosiw behal.(99.9999%)
Én ezeket úgy igyekszem elkerülni,hogy be se állítom az atomot.
Persze nem is zavar,ha valaki betolja.
A lényeg,hogy szórakozzunk egy jót és elfelejtsük 1 órára a napi hajtást!
Jut eszembe jövő héttől 2 műszakos melóm lesz így ritkán leszekEste max. 21.30-ig ,mert 4-kor kelek .Amikor meg délutános leszek este tízig tolom az ipart.Nem sírok legalább van munka...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest