Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Mrdevil #11578 üzenetére
Ezt a hasonlatot még nem hallottam.
Azért ne légy szerény. Nem hinném, hogy 10-nél járnál.
Ez a kedvenc fegyverem, már többször írtam, hogy imádom a hangját. Tegnap szinte csak sniper mapon toltam (amik nekem: Highrise, Estate, Underpass, Afhgan, Derail, Wasteland meg már Invasion is), a fall is meglett. Pár fejes különbséggel lett meg mindkettő. Asszony ki is akadt, hogy meddig játszok. Dehát jobb előbb, mint később. A fiamnak is meglesz lassan invertionnal az 1000, de Ő még M21-gyel is tolja, azzal úgy 250-nél járhat.
Csak a headshot ! Tegnap összejött az egy lövéssel két fejes is. Néha tartottam, hogy lecsalóznak, mert szinte az összes fejbe találta az ellent. De volt olyan játék, amikor nagyon nem ment, aláztak és ki is léptem. Jobb adni, mint kapni !
MP5K rapid fire-ral is egész jól belejöttem a fejesbe. Csak elég ha elhúzom a feje környékén és egy tutira fejbe nyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest