Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1350 üzenetére
EZt szeretem...amíg csak PUBoltunk akkor mindenki (köztük te is) azzal jött hogy persze mert gyávák vagyunk meg nem merünk kiállni meg ilyesmi....most hogy WARozunk (kisebb nagyobb sikerrel) ez a baja mindenkinek...mert lezárjuk a szerót mert ő miért nem jöhet be meg had legyen már most ő is WARON (holott nem klántag és az ember is megvan) kérdem én...mi értelme az egész szeronak ha nem arra használjuk amire szeretnénk?
Az hogy sokan elpártoltak meg nemighaz mert akárki panaszkodott annak a 98%-a a mai napig oda (IS) jár...nemhiszem továbba azt se hogy a hangulat nem lenne jó mert érdekes módon én mindiog jól szórakozok és 1-1 kivétellel(akik nem szeretnek meghalni) szerintem mindenki jól érzi magát...legalábbis erre tudok gondolni akkor mikor nem férek be a szerora 2 óráig mert tele van..gondolom nem szenvedni járnak az emberek.
Az a baj hogy mindenkinek minden baj..ha nincs wwar akkor jahj PUBon minek klán ha van war akkor meg jahj már csak a war...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest