Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- SONY LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- TV antenna és jelerősítés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
venom8888 #2780 üzenetére
Van de ezek inkább csak iyen kicsi esztétikai dolgok amiknek nem tulajdonítok nagy jelentőséget.
Viszont a kifagyások már annál inkább irritálóak.
De tegnap a peccs után toltam a régi driverrel, azzal kifagyott minden meccsnél kb, de most felraktam az új drivert és az utolsó két meccsre úgy tűnik stabil lett.
Viszont a menüben elég erős fps droppok vannak illetve meccs elején ami eddig nem volt. -
Csokishurka
őstag
válasz
Tomko78 #2775 üzenetére
Igen elég bosszantó, de hát ez van kezdem megszokni, hogy mindehova flashel indítok vagy reflexből a kemper helyekre prefire.
Amúgy kinek mi a kedvenc fegyó? Nekem az Oden nagyon betalált.
A Scar nagy csalódás pedig MW2-ben kedvenc volt. De most...lehet attahcmentekkel jobb lesz majd...de jelenleg AR-ban az M4 mindent ver sajnos, mindenki azzal mászkál. 0 szórás ás recoil, teljesen jó minden rangre...vicc.
Az AK nemsokára meglesz arra leszek még kíváncsi. Illetve a napokban a Bizon-t tesztelem majd. -
Csokishurka
őstag
válasz
KaitouP #2762 üzenetére
Hát jah mondhatni PUBG-ról váltva kezdtem el az MW-t, és hát igen ott is kulcsfontosságú a lépések hangja, de itt néha elég átverős.
Mondjuk még mindig az ahhoz beállított equalizer-t használom.
De örömmel látom hogy a clyamore-al is foglalkoznak. Volt hogy kis költői túlzással de 1km volt tőlem és berobbant és kinyírt, de volt olyan hogy az enyémre rászaladt az enemy majdnem telibe, épphogy fel nem bukott benne, majd vígan sétált tovább. -
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #2702 üzenetére
Ezt nem tudja valaki hol lehet bekapcsolni?
Van field upgrade pro az oké, de mintha rémlene olyan hogy ha kikapcsolod a killstrekeket akkor tudsz még egy FU.t berakni. -
Csokishurka
őstag
Hogy ha mondjuk GW-n használom a Kill Chain perket akkor az a Nuke-hoz is hozzá fog adódni?
-
Csokishurka
őstag
válasz
wwenigma #2666 üzenetére
Öm a játék telepítése előtt (hogy legyen 175 Gb hely) kikapcsoltam a virtuális memóriát mivel ovlastam hogy 16Gb-nál fölösleges lennie mert az kb elég mindenre.
Ezt akkor sürgősen kapcsoljam vissza és lehet megoldódnak a gondjaim?
Mert az a furi hogy nem eszi meg 100%ban a memóriát. -
Csokishurka
őstag
Valaki rájött már mit takar a 7Gb-os peccs?
Jó lenne valami a random kifagyásokra, orbitális FPS droppokra mikor betölt a map, illetve a tegnap kezdődött a mindenféle Memory és Direct X hibára hivatkozva történő kilépéseket.
Azt hittem az Radeon kártyáknál csinálja, de redditen sok Nvidia kártyás is volt akinek ugyanezt produkálja. -
Csokishurka
őstag
Ground warra ki melyik snipert használja? HDR vagy AX-50, messzire nem mindig halnak egy hitbe az emberek, elég zavaró mert utána felfedem magam és lelőnek. Szumma melyik jobb nagy rangre? Mert a HDR-nél nagyobb a range de nincs akkora damage.
-
Csokishurka
őstag
Másnak is van közel minden meccs után Memoryerror:0 1793-as hiba és utána kilép a játék? Eléggé idegesítő.
-
Csokishurka
őstag
Nektek nem lép ki pcn a játék csak úgy random?
Pár alakalommal beállt a kép 3-4 mpre majd kilépett, de mostanában csak simán kilép 2-3 meccsenként, rohadt idegesítő.
Ati rx570, valaki másnál is előfordul? -
Csokishurka
őstag
válasz
Szeszkazán #1962 üzenetére
Jah tényleg bakter, mindegy most már hozzá nem nyúlok
-
Csokishurka
őstag
Nah lapozófájl kikapcs, már csak 5 gb kell
Hiberfil.sys is kikapcsoltam. --> 177gb
Egy igazi forradalmárnak érzem magam, ennyit gb-ot felszabadítni. -
Csokishurka
őstag
Valakinek van valami infója, hogy a bétához képest módosítottak-e valamit a fegyvereken?
Főleg Oden-ra gondolok, sajnos későn vettem észre hogy eléggé OP fegyóDe amiket néztem róla nem csodálkoznék ha kapna egy kis nerfet.
-
Csokishurka
őstag
Ahogy emlékszem régebbi, hozzászólásoknál hosszasan volt ez fejtegetve. Dehogy melyik verzió volt már nem tudom.
Olvass vissza talán meg lesz a válasz. -
Csokishurka
őstag
Javaslom megvárni a Black Friday-t. November 29. Mindig akcióz a blizzard, nem olyan durván fogják (BO4-ből kiindulva) de egy 5-10€ lehet fogni rajta.
-
Csokishurka
őstag
Nekem a CoD4és MW2-ben is bőven elég volt a presige és azok a camok amiket lehetett unlockolni ahogy használtad a fegyvert.
Anno az sem érdekelt volna ha csak skin nélküli fegyverek vannak, csak játszak, daráljak és ez most sincs másképp.
BO4-ben is utáltam, hogy minden villog mindenhol, hogy ezt az arc festést unlockoltam meg ezt a matricát nyitottam meg azt a charmot.....
De kinek mi. -
Csokishurka
őstag
Nah én is megvettem a gémet
. De ismerős küldte gift-ként.
Ez az XRK csomag akkor is jár? -
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
Nektek megy a mobile verzio? Nekem töltő képernyőnél megáll és cső
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
« Annak is nagyon örülök, hogy itt nem lesznek quick scope mesterek, nagyon megöli a játékélményt. «
Ezt még ne szóld el :D MK2 Carbine hasonló szinten van mint egy sniper és láttam aki úgy tolta vele anno mint a qiuck scopos sniperrel csak éppen red dottal. Meg a aki 3x-os scoppal tolta sniperrel annak jó volt kisebb volt az ADS time.
De azzal egyet értünk, hogy rég votl ilyen cod rész, remélem végre rájöttek, hogy ez a jó irány :)Szerk.: csak hogy legyen már valami negatívuma a játéknak. A scopok csökkentik az ADS timot
Ez az egy ami nem jött be, meg hogy foglal egy külön attachment helyet de végül is logikus.
-
Csokishurka
őstag
Nah jó volt ez a kis béta. Annyi hogy azért elég sok FPS droppom volt.
De most a végén mondom megnézem ezt az odin fegyvert már, ez egy állat sajnálom hogy nem maxoltam ki.
Meg egy kérdés, próbáltam minden féle egérbeállítást mert nekem valamiért sehogy sem volt az igazi. Főleg mikor ADS nyomtam.
Ki hogy tudta beállítani hogy general sensi (értsd hip fire) ugyanannyi legyen mint az ADS sensi? Sok pubg óta megszoktam és ezt preferálom. -
Csokishurka
őstag
Mivel wowozok is így az RNG-s doglokkal nincs túl sok problémám, mikor több hónapig farmolsz valamit :D
Cod4-ben farnkó volt, hogy játszottál és kaptad a küldönböző camokat.
Jó most már kicsit több lett mert warpaint meg nyuszitappancs a fegyóra....de lootboxal sincs bajom, kivéve hogy ha fegyót abból kell kiszedni az szerintem nem túl frankó. -
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
válasz
KaitouP #1399 üzenetére
Hát nem is tudom, nekem jobban adta mint az MP7-t igaz azt full attacholva nem néztem még meg.
P90-et mindig is noob SMG-nek gondoltam azért lehet kihagyom, viszont a Bizon nagyon fog érdekelni codban még nem használtam. :)
Hát igen amikor Kar98-t megláttam lehet egy kicsit be is könnyesedett a szemem. -
Csokishurka
őstag
Most a killstreakek közé nem kell belerakni a Tactical Nukot hanem ha eléred a 25 killt halál nélkül akkor aktiválódik?
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
válasz
Corpuscle #1140 üzenetére
Tegnap volt egy 24 killes köröm MP5-el. Silencer, Red dot, Angled grip, Ext. Mag, Laser (Nem tudom amúgy milyen alapból a hip fire de ezzel elég jól adja)
Nem tudom barrelel majd lehet MP5SD csinálni belőle de szerintem benne lesz.
Akkor az MP7-et majd ma megnézem.
Kiegészítőkbe én szerintem azokat fogom preferálni mik csökkentik vagy minimum nem növelik az ADS időt.
Fáj a szívem de hétvégén nem nagyon leszek gépközelbe, de végül is azért vettem meg hogy lássam megy a gépemen, is így hogy elég frankón megy remélem már nem nagyon fog változni a gépigény. -
Csokishurka
őstag
válasz
Corpuscle #1127 üzenetére
Hát a shield amit le tudsz pakolni az nem védi le a sebzést?
Nem teszteltem még mert ammoval csapatom.
Eddig az MP5 a nagy kedvenc, dettó olyan mint cod4be anno, imádom. MP7 milyen? Még nem teszteltem.
Hát a gaymore-t had ne fejtsem ki, hogy minek tartom aki azt használja. (Talán még ha sniperrel van az ember fia akkor megértem hogy használja azt de amúgy meg....a másik kedvencem amitől mégjobban falra mászok az a GL remélem az nem lesz benne. ) -
Csokishurka
őstag
Nah nagy örömömre a gyenge kis konfigommal is elég szépen megy a játék. 100 körüli fps, igaz minden lowon van majdnem de így is elég szép a játék.
Maga játék pedig hát nem is tudom mióta vártam már ilyen frankó cod részt mint ez. Igazi MW1,2 feeling.
Egyetlen negaívuma a claymore :D
Eddig legtöbb egy 28 killes köröm volt :) -
Csokishurka
őstag
Megvettem a béta kulcsot
500 huf volt.
-
Csokishurka
őstag
Valakinek nincs fölös kulcsa PC-re? :)
-
Csokishurka
őstag
válasz
gyuribácsi88 #811 üzenetére
Igen gondolkoztam egy proci updaten de nem most
És mire cserélted ha szabad tudni? -
Csokishurka
őstag
Lesz aki a nyílt bétát tolni fogja PC-vel?
Érdekelne milyen configgal tolta milyen bállításokkal és így mennyi FPS-e volt?
Ha a jelenlegi configommal nem lesz meg a 60 fps inkább meg se veszem. -
Csokishurka
őstag
Találtam egy ilyet, szerintetek?
Minimum Requirements, Predicted
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8320
Graphics: AMD Radeon R9 380 or NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
System Memory: 8 GB RAM
Storage: 50 GB Hard drive space
DirectX 11 Compatible Graphics CardRecommended Requirements, Predicted
Processor: Intel Core i7-6700K 4-Core 4.0GHz / AMD Ryzen R5 1600
Graphics: AMD Radeon RX Vega 56 8GB or NVIDIA GeForce GTX 1070
System Memory: 16 GB RAM
Storage: 50 GB Hard drive space -
Csokishurka
őstag
Volt aki gyengébb konfiggal csapatta? Csak hogy mire számítsak
(Konfigom az adatlapomon összehasonlítás végett)
-
Csokishurka
őstag
Hát inkább nem részletezem milyen cifra káromkodásokat szoktam az ilyen “skilles” playerekre mondani.
Nem mondom, én is kipróbáltam és tényleg elég OP-k, de utána gyorsan le is álltam vele mert nem engedte az önértékelésem
De hát Vérpistikét nem érdekli csak jöjjön a kill...Annyira örülnék ha visszahozná nálam a régi cod4 vagy mw2 feelinget.
Apropó van már valami hivatalos gépigény? Jó lenne tudni el megy a minimumon a gépemen.
Mert neten találtam valamit, de az olyan hiteltelenül kicsi volt hogy... -
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Van már valami kiszivárgott gépigény?
Gondolkozom megvenni a játékot ha normálisan megy majd a gépemen.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest