Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz oriic #26553 üzenetére

    oriic válaszárára közvetlen válaszolva, de egyébként mindenkinek szólva én is szeretnék megnyilvánulni. Egyrészt ahogy a kolléga mondta, soha, senki nem mondta közülünk, hogy nem engedjük, tiltjuk a külön topik nyitását. Egyrészt ilyen nem áll módunkban, nincsen hozzá jogkörünk, másrészt - személy szerint, de szerintem oriic nevében is mondhatom - ha lenne se tennénk ezt. Topikgazdaként nekünk az a víziónk, hogy egy közösséget alkossunk és a közösségért tegyünk, de ez nyilván nem azt jelenti, hogy akkor mindenki azt csinál amit akar, vannak írott, és íratlan szabályok.

    Az álláspont az volt amikor felmerült a külön topik nyitása, hogy egyelőre felesleges külön topikot nyitni, ezzel megosztva a közösség azon tagjait, akik mind a Modern Warfare, mind a Warzone után érdeklődnek. Minekután a Warzone tematikája mindig az aktuális fő Call of Duty játékhoz kapcsolódik szorosan, ebből azt gondoltuk, hogy ha már így van, bölcsebb lenne egy topikban tartani a közösséget. Akkor még nem láttuk, hogy mi a Warzone jövője, és a mai napig nem egyértelmű az, hogy ha megjelenik az idei rész, akkor mi történik majd.

    Személy szerint továbbra is azt gondolom, hogy a legideálisabb egy topikban, pontosabban az éppen soros AAA CoD játék topikjában letudni egyben a Warzone témát is. De. Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki úgy érzi, hogy nyitnia kell egy külön Warzone topikot (ahogy azt az illető meg is tette), nincs sem személyes, sem egyéb okom arra, hogy ezért keresztes hadjáratot indítsak. Ha a közösség úgy érzi, hogy átláthatóbb diskurzusban vehet részt egy külön topikban, ám legyen. Amennyiben elég forgalmas is az a topik, legyen egy a témában jól informált topikgazda is ott (nem én), akár a közösség választása alapján, nem sértődök meg, ha valaki nem szimpatizál a személyemmel. Rivalizálásra sincs okom, kedvem, energiám.

    Azonban akkor is lesznek szabályok, még ha a betartásukért nem én vagyok az (egyik) felelős, az ÁSZF akkor is ÁSZF marad, a moderátor pedig akkor is elvégzi a munkáját, ha szükséges. Ellenben mint jelenlegi topikgazdái az aktuális CoD játékok topikjainak, szerintem oriic nevében is mondhatom, hogy a külön Warzone topiktól függetlenül a battle royale játékról való témázást továbbra is üdvözölni fogjuk az aktuális -és jövőbeni CoD topikokban. Mert akik itt szeretnének róla témázni, azok továbbra is megtehetik, külön thread ide vagy oda.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák