Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Nem lesz fizetős a multi, és az Elit nélkül is játszható lesz a játék, egyébként 2- 3 Euró/ havi eltudnám képzelni, h. ha ingyen lesz a DLC
, az előzetes hírek szerint viszont valahol 6-10 Euro között várható.
A fegyverek közt van 1- 2 csemege, jó lesz, várom nagyon.
-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan #292 üzenetére
"ha elő vagy fizetve az Elitre akk ingyen hangsúlyozom állítólag ingyen kapod a DLC-ket"
Két kérdés merült fel bennem:
1. Mi a farkam az az Elite?
2. ha elő vagy fizetve, amiért ha jól gondolom havonta vonnak le lovettát, akkor miért is van ingyen, hangsúlyozom INGYEN a DLC?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Lankadatlan #292 üzenetére
Majd kifizetem a DLC-ket ha meg akarom venni.
Nehogymá' folyamatosan lehúzzanak.
-
Lankadatlan
tag
Enye sok az off!!!!
Visszatérve télleg sok az új fegyó, de majd meglátjuk, h mi lesz. Igaz a motor marad de ma olvastam, hogy magát a részletességet jobban növelték állítólag 20 map van beígérve és ha elő vagy fizetve az Elitre akk ingyen hangsúlyozom állítólag ingyen kapod a DLC-ket. A havi pénz érte kb 2000 ft ami sztem nem sok, de embere válogatja!!!
Winnie Busman +2
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #289 üzenetére
OMG tényleg
Persze mindenki a saját szarját dicséri
-
Cadal
őstag
Megerősítették, hogy az alábbi fegyverek lesznek a játékban:
[link] -
Lankadatlan
tag
válasz
LackoMester #278 üzenetére
Hát most nem azért de itt Olaszba még mindig az MW2-t 50 euróért árulják a Game Stop-ban de hát az is igaz hogy forgalmazó válogatja!
-
LackoMester
addikt
Tavaly is éppen ez volt a helyzet a BO-val, ami az árazást illeti, nem engedheti meg magának az Activision, h. csak úgy ugráljon az árral, soha ekkora konkurenciát nem kap a játék, a BF3 személyében, szóval nagyon észnél kell lenni. Már nem akkora a COD hegemónia mint amekkora volt, és szerintem ezzel tisztában vannak Bobby ( f@szkalap ) Kotick-ék is.
Szerintem az 40 Euró körüli összeg körül már elérhető lesz, persze ehhez a Forint/ Eur is 265-275 között kell maradnia.
Bár nálam kötelező. -
@rglaaf
veterán
-
LamaCube
addikt
15000 forintot én sem fogok adni érte az tuti, de nem is lesz annyi. Rusher már fél éve írtam, hogy ez csak egy mw2 mappack lesz, de ettől a motortól meg ne is várjunk mást. Sőt...
Egyébként addig, amíg nem csinálnak erősebb conzolt addig nem is fognak új motort csinálni, mert ugye minek? Pc-n elfut konzolon is. És veszik, mint a cukrot -
Rusher
őstag
Tudod mikor lesz 15-17K.....azt azért nem nagyon mernék megcsinálni meg hát mi indokolná? Higgyétek el, hogy ez is 10K lesz mint az MW2 annó és úgy lesz kiírva, hogy 12K helyett 10K előrendelőknek, de ha nemadj isten 15K lesz akkor sokan nem fogják megvenni....Én biztos nem
-
v-paci
aktív tag
válasz
tupacamaru #270 üzenetére
Felénk (MM) 15-17k ársávot emleget a forgalmazó
A konkurencia általában 2-3k-val szokott olcsóbb lenni alapesetben...
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick #266 üzenetére
Éppen ezért mondom én is, hogy nem kell itt akkora fejlesztéseket várni, ezzel az MW2-vel is lassan két éve játszotok, nem tennétek, ha nem lenne elég jó.
-
LackoMester
addikt
válasz
Pickle Rick #266 üzenetére
Valószinűleg így is lesz, de egységben az erő, Tupanál a bannoló no para.
Szerintem BF3-nál is ez lesz a helyzet, ami a hacket illeti.
Már nagyon várom a novembert.... -
Darth11
aktív tag
Tegnap írt a konzolokszervize, hogy túl optimista volt a 9990 Ft-os árazás és az új ár 10990
-
Pickle Rick
senior tag
Abból a motorból amit használnak már nem sokat lehet kihozni, amit át lehetett írni benne azt átírták. Várom, hogy mikor jutnak el arra a szintre ezek az ökrök (Activision), hogy pénzzel támogassanak egy teljesen új motor fejlesztését.
Egyébként nincs semmi bajom ezzel a grafikával, nekem nagyon bejött eddig is, viszont így, hogy marad a régi motor alatta a hackerek 10 másodperc alatt megcsinálnak rá minden csalást, uh Tupa szerintem készíthetjük majd a Bannolót.
-
albert8
veterán
Kösz a gamet urakelőre isSzerintem is ez a Winnie gyerek jól mondja
-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan #263 üzenetére
Én is egyet kell, hogy értsek magammal, mert mindig igazam van.
-
Rusher
őstag
Kicsit azért csalódás, hogy minden ugyan olyan lesz benne, mint a MW2-ben. Nem azt mondom, hogy ezért nem tetszik csak azért kicsit szebb graf, más hangok ilyesmi lehettek volna....így kvázi MW2 Recharge DLC map pack vagy ilyesmi.....
-
LackoMester
addikt
Nagyon király, jó lesz.
-
bognar110
őstag
BigStraw: Köszi
albert8 : Köszi
Láttátok már ? Call of Duty Modern Warfare 3 Spec Ops Survival Trailer
-
@rglaaf
veterán
válasz
Pickle Rick #244 üzenetére
persze nyilván sokkal jobb box-on tolni ha valaki nem akar gépet fejleszteni, mw3 meg nem hinném hogy sokkal gépigényesebb lesz mint mw2
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick #246 üzenetére
Én MW3-ra valószínűleg visszatérek.
Nyáron van mindig mit csinálni, így nem szoktam játszani.
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick #242 üzenetére
Azért csak ne tűnj el a térképről...
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
LackoMester #243 üzenetére
Xbox-on sokkal jobb játszni ilyen BC2, BF3, MOH, játékokat. Laptopra meg majd marad az MW2, MW3.
-
LackoMester
addikt
Én valamikor csak október elején rendelem meg, de meglesz biztosan. Nálam ilyem BF3 akármik szóba sem jöhetnek, végettem csilloghat, villoghat a grafika, játékélményben nem veheti fel a versenyt COD-al, MW3-al.
Tanker mostanába nem ismerek Rád, Xbox, BF3, hogy van ez. -
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick #236 üzenetére
Te is előrendelted?
@(#238) BigStraw: űrhajós, vagy csak mezei pilóta?
(amúgy tényleg jó
)
-
LackoMester
addikt
Ez tetszik, látom már más is nagyon várja a gémet.
-
Pickle Rick
senior tag
Srácok, én itt rendelném elő a helyetekben. Itt csak 10k a game.
-
@rglaaf
veterán
-
Winne
nagyúr
A Left 4 Dead-nél ezt már évekkel ezelőtt megoldották, nem macerás a dolog. Mikor megvan a lobby, akkor a lobby leader elindítja a keresést a keresési beállításoknak megfelelően, miszerint vagy local host lesz, vagy dedikált szerver, esetleg official dedikált, ami abban más, hogy nem a felhasználók bérlik, hanem a játék üzemeltetői.
Egyszerű és nagyszerű.
-
BigStraw
senior tag
Szép kis dobozocska na, de majd a játék milyen lesz
-
Cadal
őstag
Egy kis video, amíg várunk a játékra.
-
Rav3n02
senior tag
-
whatever
aktív tag
ilyen a pc gaming, itt azzal játszunk ami a többségnek tetszik, és azt vesszük ki ami túlerőbe juttat egyes embereket a saját tudásukon túl.
konzolon nincs választás, ott az van amit a fejlesztő kitalált. az a baj hogy a fejlesztők nem játékosok, és végképp nem jó játékosok, nincs rálátásuk hogy mivel jó vagy rossz egy éven át játszani a következő részig, és a cod pont olyan sorozat amivel a megjelenés után nem foglalkoznak, ha valami nem sikerül akkor lehet egy évre rá reménykedni hogy legközelebb nem lesz pénzkidobás a 60 euró rá.persze lehetnek elfajult szabályok 1-1 serveren, nuketown247-re én se járok, de nem is létezne már multiplayer ha állandóan a legrosszabb pályákon a legOPbb fegyverrekkel játszana csak mindenki 15 éve. viszont az állandóan futó serverek közt megtalálhatod a kedvenced, egy jó társasággal, ahova mindig felmehetsz. lobbyban meg reménykedsz hogy most nem lagolnod kell a következő 20 percben, de ha nem is szembetűnő akkor is olyan lag van hogy egy cod4 player nem tud játszani vele pl., egyszerűen ez nem alkalmazható a gyors PC-s irányítás mellé, arra jó hogy konzolon úgyse céloznak meg nem tudnak megfordulni se az emberek, lehet akadozva előre sasszézni aztán nyer aki valahova az ellenfél közelébe lődözött és kisorsolta neki a túlélés medálját az xgép..
-
Mappa
addikt
válasz
balazs_pro #222 üzenetére
részben igaz is meg nem is a anithacker része.... sok tetűt jelentettünk és a srácok linkelték is azokat akiket ki is tett a vac... de volt olyan is hogy tiltás ellenére vígan játszott az illető
bo-nál meg szvsz ultra gáz az a rendszer, korlátokba ütközik az ember, van hogy bizonyos fegyvereket nem használhat az ember ha mégis = kick. vagy ami sztem a bosszantóbb ha két pályán mozog az egész játék
-
balazs_pro
tag
Valaki magyarázza meg, hogy miért jó a lobby.
BO-nál legalább az admin kirúgja a csítereket, MW2-nél a csodálatos antihacker cucc semmit sem tudott kezdeni az aimos és whs emberekkel. -
McCartman
őstag
Perel az Activision a ModernWarfare3.com miatt
ennek örömére megújult az említett oldal is , http://modernwarfare3.com/
-
whatever
aktív tag
válasz
LackoMester #217 üzenetére
csodálatos, ki-be kapcsolgatnak egy alap xbox live featuret évente és hír is lesz belőle.
-
LackoMester
addikt
Egy kis hírmorzsa a játékról.
-
@rglaaf
veterán
gondoltam a Leonardo kép mellé ez még el megy
-
LamaCube
addikt
Most őszintén ki az az őrült, aki azt gondolja, hogy több éves motorral valami eget rengető újítással fognak előrukkolni. A cod sikere nem ebben van és aki csak belekóstolgat a cod "világába" az úgysem fogja megérteni, hogy miről írok. Mit tudnának újítani? pl. rombolható környezet?-minek
Fegyverek? Szinte az összes mai fegyver szerepel benne. Hála az égnek, hogy még nem ilyen nanoruhás,hologram kivetítős baromságokat tesznek bele. Na majd ha ilyenek lesznek a codban, akkor visszatérek a cod1-hez.
Az mw3 nem lesz sokkal különböző a többitől. Kapunk egy single történetet, amit többen figyelembe se veszünk és kapunk új mapokat azt ennyi. 1-2 évig megint elleszünk. Akinek kell megveszi, akinek nem az nem.
Egyébként nem tudom hol olvastad a nagy szapulásokat, mert ezen a fórumon nem jellemző -
kexksz
addikt
Amúgy így visszaolvasva a topicot nagyon jókat nevettem, főleg azon ahogy az elvakult CoD meg BF fanok szapulják egymást.
Ja meg a legjobb: (Most pontosan nem fogom idézni, de valami ilyesmi volt)
- *videó* Hát nem tudom hozza e majd a szintet...
- Hát olyan mint az MW2, tök jó!
- Ez nagyon jó!
- De nincs is semmi újítás
- Hát ez olyan mint az MW2, de nem értem miért baj, az nagyon sikeres volt!Bocsi a tripláért, valahogy mindig kicsúsztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- BMW topik
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest