Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blom
aktív tag
ha olyan lesz mint a MW2 akkor már semmi gáz nincs.
persze, hogy hasonlítanak a játékok, el is várom hiszen COD az legyen is COD ettől más mint a többi és ezért szeretjük.azért az igaz, hogy elég kevés az infó, de így nagyobb lesz a meglepetés.
mindenki türelmetlen már ez olvasható a sorok közt, én is az vagyok.
remélem nem bántottam meg senkit. -
BandiHUN
veterán
Pont azért
ha kint lesznek,majd játszik mindenki
Egyébként nevetek azon,hogy a bf3 pc-re készült....igen,láttam is a betában,hogy 2 nap maradt belőle,mire lett jó ati driver,de úgy általánosságban is agyoncsapja a procit,pedig tudtommal a konzolokban jóval gyengébb van,és kiszámolni ugyanazt kell ott is,mert max a textúra szebb pc-n...
Az mw3 meg nem pc-re készül,mégis 99%,hogy minimálisan piszkált mw2 motor lesz,ami remekül fog menni mondhatni mindenkinek,nem kell csodadriverre,stb.várni,meg 4magos proci,stb.
Furamód a bf3-nál is ment az ócska 2magoson is a végére... -
busman
veterán
Mi ez a buzulás itt? Még ki sem jött de már itt megy az észosztás...
-
whatever
aktív tag
ja csak van a neten egy bizonyos team fortress 2 nevű játék, amit a megjelenés óta ingyen támogatnak ilyen tartalommal. kb megtízszerezték a pályák számát (és van végtelen+1 a neten mert létezik pályaszerkesztő), megháromszorozták a fegyverek számát, sokasodtak a játékmódok is, és kismillió javítás bugfix történt kb 150-200 frissítésben, ami codokban soha, itt csak a fizetős dlc van meg a következő rész.
miért jó ezt pénzzel támogatni újra meg újra? -
LamaCube
addikt
Szerintem egyáltalán nem sértő vagy bántó hangnemben írtam, ha te így érzed, akkor elnézésedet kérem nem akartalak megbántani.
A smile nem véletlenül volt a mondat végén.
Nagyon érzékeny vagy mostanában? Sok a szteroid?Bocsi ezt nem tudtam kihagyni
A módok meg teljesen mindegy mit takarnak (1hsz), hiszen mindenki az idióta challangeket fogja csinálni, és le se tojják a feladatot. Ez így volt, van, és lesz is sajnos. Ettől függetlenül engem is érdekel mit hogyan, de ezt az első hsz-ben elolvastam és megértettem.
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #1688 üzenetére
Csak ezen részére válaszolok, mert szerintem én nem ilyen hangnemben beszéltem veled eddig sem, mint ahogy te teszed:
"Ok én nem vitatkozom, ha nem fogod fel, hogy ez egy dlc lesz, akkor nincs mit tenni
"
Alapvetően módokat is változtatnak, így bármennyire is hasonló lesz az elődjéhez, nem csak új pályákat adnak új fegyverekkel.
-
LamaCube
addikt
válasz
whatever #1689 üzenetére
Mire lennének büszkék ugyanazt adják, mint mw2.
Magyarul semmi újat. Mi ezt tudjuk már rég óta. Nem kell túl ragoznia senkinek. Nem újítottak semmit, több éves a motorja a játéknak. Nem értem mit vár tőle az ember? Egy újabb dlc azt kész. Előrendelési számok torony magasan vezetnek. Profitot hoz nekik? Eddig úgy tűnik : igen. Van értelme több pénzt bele rakniuk a fejlesztésbe? Majd, akkor, ha a konzolok erősebbek lesznek. A pc vonal el van felejtve már évek óta. Ebben benne van a pc-s társadalom 90%-a a warezzal. Piaci szemmel kell nézni a stratégiájukat. Ameddig nulla befektetéssel nagy hasznot hoz nekik, addig semmi nem fog változni.
Tudom most jön a bf3 példa, hogy pc-re van fejlesztve. Majd meglátjuk az eladási adatokat és le vonják a konzekvenciát a fejlesztők és befektetők, hogy érdemes volt-e beletenni annyi pénzt. Magyarul buknak-e vagy nem. Ezt nem kell összekeverni azzal, hogy sikeres a játék és sok embernek tetszik. Ettől nem biztos, hogy profitot fog termelni.l -
whatever
aktív tag
3 hét a megjelenésig, és 2 multi videot mutattak eddig összesen, nem lehetnek túl büszkék a játékra.
-
LamaCube
addikt
Ok én nem vitatkozom, ha nem fogod fel, hogy ez egy dlc lesz, akkor nincs mit tenni
Nem fogják leírni, hogy na nesze semmi fogd meg jól, mert igazából az lesz.
Felőlem a perkeket és a killstreakeket ki is vehetik egy marhaság az egész.
A szerver téma érdekel engem a legjobban, hogy lehet-e újra e-sport belőle vagy nem, de erről néma csend van. Sokkal élvezhetőbb egy multi, ha csapat ellen toljuk és van valamilyen rang lista.Elit rendszer?
Hát itt Magyarországon tutira nem sokan adnak érte havi x forintot pluszban, ha meg valamilyen előnyökhöz juttatják az eliteseket a játék kimenetelében, akkor kakiljanak sünt. Ellene sok mindent nem lehet tenni. Esetleg legközelebb nem vesz az ember codot.Gameplay? Ezt nem is értem, a mozgások, emberek, fegyverek semmit nem változtak. Egyedül a mapok, azokat meg majd meglátjuk élesben, mert ugye puding próbája az evés
Egyébként fölösleges is koptatnom a billt. Olvasd el az 1.hsz. Nagyon egyszerűen le van majdnem minden kérdésedre a konkrét válasz, ha ezekből nem tudod mi mit takar, akkor user error
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #1686 üzenetére
"Na ezt kellett volna írni elsőre is, így bővebb infót kapott volna az ember"
Ezt tettem, ugyanez a lényeg.
"Egyébként érdemben mi a francot kellett volna mutatnia? Ezt kifejtenéd bővebben? Bemutatott pár mapot és azt a mindenit tényleg lövöldöztek benne
Vagy 4 ütemű fekvőtámaszt kellett volna nyomniuk? Mi újat tudnának mutatni szerinted?"
A szarkazmus nagyon nem helytálló jelen helyzetben, a mit kellett volna mutatnia kérdésre itt van pár példa:
- új pályákról gameplay-eket
- az új perkrendszerről kicsit komolyabb ismertetőt
- az új módokról kicsit komolyabb ismertetőt
- a killstreakekről kicsit komolyabb ismertetőt
- az elite rendszerről kicsit komolyabb ismertetőt
- a szerverhostingról néhány információt.Egyelőre ennyi jutott eszembe. Ezek helyett mit kaptunk? Két debil ürge megbeszéli az eddigi videókból kivágott jeleneteket (80%) és látunk pár új akciót.
-
LamaCube
addikt
"nem pedig mások hsz-eivel foglalkozom folyamatosan.."
Pont ezt csinálod te is
"Az a 3 szaros videó egy nagy nulla, egy nagy semmi volt, érdemben semmit sem mutatott. A multi részében a single-ben daráltak, erről ennyit.
"
Na ezt kellett volna írni elsőre is, így bővebb infót kapott volna az ember
és meg spóroltunk volna pár értelmetlen hsz-t.
Egyébként érdemben mi a francot kellett volna mutatnia? Ezt kifejtenéd bővebben?
Bemutatott pár mapot és azt a mindenit tényleg lövöldöztek benneVagy 4 ütemű fekvőtámaszt kellett volna nyomniuk? Mi újat tudnának mutatni szerinted? A fegyverek ugyanazok az emberek ugyanazok, lesz tizenvalahány új map azt kész. Ezt eddig is tudtuk.
A szerverekről nem sokat tudni, és sok embert az érdekel leginkább, de ahhoz meg a videóknak semmi köze nem volt. Egyébként is ne kötekedjél már, mindig, mert rád hajlítom a súlyzó rúdjátbul07
Bf3 topicban megy a rinya, hogy a bf orosz verzió lesz. Szerintem az mw3 is, mivel az mw2 és a bo is régiózáras volt. Persze később meg lehetett mókolni.
-
bul07
nagyúr
Amúgy a kulcsos helyről vásárolt MW3-ról lehet tudni valami pontosat, lesz benne régió korlátozás
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #1681 üzenetére
Semmivel nem értelmetlenebb, mint a tiéd, mert én legalább a témához szóltam hozzá, nem pedig mások hsz-eivel foglalkozom folyamatosan..
Az a 3 szaros videó egy nagy nulla, egy nagy semmi volt, érdemben semmit sem mutatott. A multi részében a single-ben daráltak, erről ennyit.
-
Blom
aktív tag
ez nagyon jó lesz
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #1672 üzenetére
hát már csak huszon akár hány nap az itt is van
-
LackoMester
addikt
Na azért jönnek az infok, nagyon helyes.
-
Cadal
őstag
Néhány map leírás: [link]
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
A topic elején lévő gépigény hivatalos?
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #1650 üzenetére
Te sosem teheted le a kályhacsövet, már csak elvből sem...
-
@rglaaf
veterán
-
whatever
aktív tag
válasz
LackoMester #1638 üzenetére
nem, teljesen szabadon indíthat bárki dedikált servert, akárcsak a cod4-nél
lásd #1416 -
keIdor
titán
válasz
LackoMester #1640 üzenetére
Hollandok voltak még jók, talán a legjobbak.
-
@rglaaf
veterán
Úgy néz ki nem Hans Zimmer lesz a mw3 zenei felellőse hanem Bian Tyler eddigi munkái [link] sztem nem lesz vele gond
-
Blom
aktív tag
válasz
LackoMester #1642 üzenetére
mindegy nem félünk az angoltól, de a farkastól sem.
csak már volna valami infó a szerverekről. -
Blom
aktív tag
válasz
LackoMester #1640 üzenetére
köszönöm a felvilágosítást.
és a szerók admin felülete angol volt?
mert akkor bajban leszek mert nem beszélem a nyelvet. -
LackoMester
addikt
Dedikált szerókon lehetett gémelni, a szerók pedig néhány európai országban futottak. ( pl. Némorsz., Francia, Lengyel, Olasz, Angol ) A bérléssel sem volt gond, ahonnan akartál abból az országból béreltél. Én speciel a német, lengyel, olasz szerókon max. 40- 45 pingel tudtam játszani, ezek voltak a legjobbak.
Valószinűleg most is így lesz. -
Blom
aktív tag
válasz
LackoMester #1638 üzenetére
én nem nagyon tudom, hogy volt a Bo-nál mert nekem ez a része nem tetszett, feleslegesen vettem meg, nem játszottam vele sokat.
-
boogie84
veterán
Csak nekem van hiányérzetem a szerverekkel kapcsolatban? Semmi infó h melyik országban lesznek. Lehet e majd egymásra csatlakozni. Adminok hogy tartják a kapcsolatot a szerverekkel. SEMMI INFÓ, MEGINT ZSÁKBA MACSKÁT VESZÜNK? Ha beválik a BF3 akk nagyot kell h szóljon h megvegyem...
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #1630 üzenetére
Ezért van otthon légpuska...
@(#1631) boogie84:
-
boogie84
veterán
válasz
Svájcinéger #1630 üzenetére
Ha madarakkal beszélgetsz akkor gyógyszerre van szükséged.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #1627 üzenetére
Nézd csak meg az utolsó két hetemet...
Kellene már valami új videó...
-
Mappa
addikt
Ha maradnak ezen a vonalon engem megvettek kilóra, nekem ez tetszik! az hogy copy right kit érdekel?! A következők alá csapnak majd valami fjucsőr grafikai motort... én örülök eddig a legjobban, hogy csak szoftver kell venni, hardvert meg nem... 2 év után is.
-
LamaCube
addikt
Ő csak addig játszik egy játékkal, amíg van benne kihívás. Ennek következtében több játékkal is játszik és ebből az következik, hogy sok játékot megvesz. Ezekből adódóan nagyon gazdag ember
vagy szeretné minél olcsóbban megszerezni a játékokat. Nincs ebben semmi gond, valaki megun hamar valamit valaki meg nem.
-
Scholes9
nagyúr
Én tőle veszem, persze mindenkinek saját joga eldönteni kitől/honnan veszi
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jegenye77 #1603 üzenetére
Nekem egyszer meghalt egy winchester. Azota nem hasznalok winchestert.
Ha nem ment a game, sokminden lehet, nem feltetlen kulcshiba. Szó mi szó, ki mit preferál. Én a megbizhato, legalis és olcso helyeket.
Mappa: hja, ugy mar mas, bar akkor is fenntartom a banalis analis balesetet annak aki kitalalta a $=€ formulat.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jegenye77 #1600 üzenetére
Akkor tisztázzuk.
Van az a forrás, ami kamu ukrán/orosz, ezeket lopott bankkártyákkal veszik általában németből érkezik. És van az a forrás ami nem kamu ukrán/orosz...
Érdemes lenne megkérdezni tesód pontosan honnan vette és milyen levelet kapott a steamtől. Valszeg bankkártyaadatokat megerősítő levelet.
Mappa: majd ha nem a fizetésem 10-15%-ba kerül egy sz*ros jatek akkor en sem gondolkozom a fentieken. Az meg hogy stemrol vegyem, azokkal az árakkal... nonszensz... $=€? Lof****t a seggükbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest