Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz Warton #883 üzenetére

Hazudtam, van távirányítós nem legó motoros járgány, ez a görgős kerekű katonai kis "rohangászós, oldalazós.
    Ez elég fürge, de nem villám.
    Ezt is lehet USB-n keresztül tölteni.

Ezek szerint a motorok világa egy újabb koporsószög a Lego-nak.
    Bejött ez az új PU a PF után. A kis buggy-n még alulról nyitható az elemtartó kézzel, segédeszköz nélkül. Az audin már nem. Csavarozgatni kell.
    Lehet tévedek, de már az újabb PU-n lehet a Lego-nál is 4 motort csatlakoztatni.

#882sb
    Hát majd meglátjuk mit hoznak ki, illetve mit alkottak skyline néven.
    Most eléggé lehúzták a suprát, mert nem sikerült eltalálni a Dom's charger méretarányát.
    A Ford GT-t azért állítják jó példának be, mert a bánatosan kevés kerék méretarányok közül az egyik pont jó hozzá.
    Ami az 1:10 porsche-nál kicsi volt, az most jó az 1:12 arányhoz.
    A gumira is kíváncsi leszek. Képesek kihozni valami normálisabb megoldást a kockaguminál....
    Ja és biztos lesz vagy 70 rugó....
    Nem tudom...én már kezdem nagyon elengedni a Lego-t.
    Korábban egy ilyen hír lázba hozott, most meg a "meglátjuk" kategória.
    Ezt a Cada RUF porsche-t jobban várom, hogy megérkezzen :B :K

• draco31

veterán

Van már akkusa nekik is, de nem tudok igazán többet róla. Eddig egy szettben volt, fél vese áron :D
    De kb igen, keleten ezt szabadabban meg tudják oldani jobban.

• sb

veterán

Ez fura. Nem most volt, de valamelyik gyártó buggy motorjáról néztem tesztet és kb. olyasmi volt mint a Lego, nem tűnt gyengébbnek.

Nekünk csak PU-nk van (már ami Lego, mert másból van bőven :D) és nem szívesen vennék már mást.... vagy ha igen akkor vagy vmi egyéb univerzális cuccot: pl. akkor más vezérlőkre sima-legósított szervo motorok, vagy ami méretben is többet tud. Circuit Cubes. Előbbi lenne optimális mert az még sw-ben is összedrótozható lenne a meglévő Lego alappal.
    De néha elcsábulok amikor látom ezt a Cada hub-ot. Plusz a kis méret és táv, mínusz az sw-s inkompatibilitás. Sőt van még egy hatportos, ugyanilyen, kisebb méretű Mould King is.

@Neurotoxin
    +1
    140 EUR-t írnak és 1400db. Igazából ár alapján kérdéses mert a Charger és pl. a Ford GT is 120 EUR volt ha jól látom. Ha GT méret lenne ilyen alapáron (kb. 57k) az mondjuk szomorú lenne, rögtön 1 modell után búcsúzhatnánk a relatíve jó árú, jó méretű készletektől. Duplán hasznos ha a Charger mellé jön. (Sajna lesz vmi 180 EUR-os verda is, talán Lambo. Az egy kicsit rontja az esélyt, az 1:10-nek tűnik ár és darab alapján is.)

És ha esetleg kimaradt eddig, Racingbricknél fent van egy 1:10 Technic Supra MOC is összehasonlítva a most megjelent bénácska, kicsi Lego készlettel. Bár az MOC de szerintem nagyon jól sikerült cucc, RC is, és nem is tűnt drágának.

Új hozzászólás Aktív témák