Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Jaja.
Én csak próbáltam továbbfejteni miért nehéz/nem reális elvárás vevői oldalról moralizálni. Amit szvsz te is írtál, pl.a moc vásárlásokkal, BL keresésekkel kapcsolatban.
És akkor ezen felül jön még, hogy ha vevőként nem megoldható, akkor egy fórumon - csak posztolva a cuccokról - főleg nehézkes elvárni, hogy így szűrve legyen a tartalom.
Egyedüli lehetőség a téli szettek, de azokból szerencsére kapható olyan, ami nem Lego másolat és egész jók és árban is szimpatikusak.
Most, hogy írtad, téliből olyanba is belefutottam, ami moc, de nincs public építésije (gondolom mert Ideasba is neveztek vele párszor)... másolat van csak ami elérhető. Persze így is van legal megoldás: nem lesz ilyen készlete senkinek.
(nekem sincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- Terrán Synus resistor korall alapcserép (2 raklap) 550 Ft/db
- Li-Ion 18650 cellák, Samsung, LG, stb. Akku pakkok készítése!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Fotó állvány eladó
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro