- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer
tag
Köszi a segitséget srácok, de a Visual Studio 2006ba nincs ilyen hogy continue csak step into, step over, stb, ilyenek vannak amik hatására előugrik a dissasembly
a 2008 meg valamiért le sem akarja compilolni a forráskódomat (szürke a gomb). Vasárnap megyek vissza koliba majd elsírom a nyügömet valami okostojásnak.
Azért thx még1x... -
Dealer
tag
Semmit sem akarok azzal a dissasemblyvel csinálni hát épp ezaz! De mégis állandóan oda lép be bármit csinálok.
Tegyük fel hogy a programom nem az elvárt ereményt dobja ki. Figyeltetni akarom a változókat és sorrol sorra végigmenni a programon a debug programmal hogy rájöjjek hol csináltam ökörséget.
De most akkor mit hogy csináljak hogy békén hagyjon ez az assembly ablak, és hogy lépésről lépésre tudjam figyelni a programot mikor mit csinál. Kb úgy mint a borland féle turbo C debuggere... -
Dealer
tag
válasz
Sk8erPeter #1753 üzenetére
Nekem konkrétan ez a Disassembly nem fekszik! Ehez még elég kezdő vagyok tudom, és engem teljesen bezavar. Csak sejtem hogy miaz, és hogy mire való. Állandóan valami source pathot akar tőlem kérni ahogy lépek tovább a programban. Másik problémám hogy nemtudok rendesen változókat figyeltetni vele, hozzá adom watchokat de semmi hatás. Szóval úgyahogy van semmi értelmeset nemtudok vele csinálni
-
Dealer
tag
Hali! Tudnátok linkelni nekem valami értelmes tutorialt hogy hogyan lehet profin debuggolni c+ progit Visual Studio 2008 vagy 2006-ban? Eddig a sima Borland TC-hez voltam hozzászokva ott teljesen egyértelmü volt hogy mit is csinálok de ezen a VS-en nemtudok kiigazodni
...
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest