- VR topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Köszönöm, megnézem a getch(), meg átdolgozom a ciklust is kicsit.

Majd próbálok kitalálni / keresni valamit a várakoztatásra, rögtön az elején tudtam, hogy ez nem lesz jó, de jelenlegi "tudásom" alapján egyelőre ezt tudtam kigányolni belőle, addig is tudom folytatni a program többi részét.
Semmi házi, vagy beadandó vagy ilyesmi. Saját szórakoztatásomra tanulgatom a nyelvet, úgyhogy minden konstruktív kritikát szívesen fogadok!
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Egy program részeként olyasmit szeretnék létrehozni, hogy elindul egy visszaszámláló ciklus, ami vagy akkor lép ki amikor lejár az idő, vagy akkor ha lenyomok egy bizonyos billentyűt. Viszont a program tárolja is el annak a lenyomott billentyűnek az értékét, így ahogy néztem a khbit() függvény kiesik.
Ez a kód jelenleg működik is (addig fut amíg le nem telik az idő, vagy nem nem nyomok egy billentyűt), csak a while után én meg is szeretném valahogyan vizsgálni a leütött karaktert.
scanf() / getch() / getchar() pedig azért esik ki, mert a következő karakterleütésig szünetelteti a program futását.#include <stdio.h>
#include <time.h>
#include <conio.h>
int main ()
{
time_t seconds;
time_t seconds2;
seconds = time(NULL)+3;
seconds2 = 0;
while (!kbhit() && seconds2!=seconds){
printf("töltelékszöveg, hogy lássam, hogy működik.\n");
seconds2=time(NULL);
}
return 0;
}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest