Új hozzászólás Aktív témák
-
it_service
csendes tag
köszi, amúgy úgy is működik ahogy először írtad, csak 2 if kell bele.
-
it_service
csendes tag
válasz
WonderCSabo #3280 üzenetére
#include <stdlib.h>
#include <string.h>
#include <stdio.h>int main()
{FILE* file = fopen("beolvas.txt", "r");
char num[200];
int szamlalo = 0;while(fscanf(file, "%s", &num) != EOF)
{
szamlalo ++;
if (szamlalo == 99)
printf("%s" num[szamlalo]);
}
fclose(file);system("PAUSE");
}ennyit sikerült ki logikáznom belőle, szerintem így ésszerű hiszen belerakja a 200 sort a tömbbe és ha az indexére hivatkozok ki kellene írnia mi van az adott indexen.
-
it_service
csendes tag
sajna sehogy sem akar összejönni
-
it_service
csendes tag
Köszi srácok, WonderCSabo amilyen példát írtál néhány hsz-el előbb azt átalakítom úgy hogy pl: int num > char valami[];? Ebbe beolvasom majd a while ciklusban ezt írom be hogy int szamlalo = 1; szamlalo++; majd egy if(szamlalo == 100) printf("%s", valami[99]); Valahogy így gondoljátok?
-
it_service
csendes tag
Esetleg még annyit kérdezhetnék hogyha egy bizonyos sort szeretnék csak ki íratni azt hogyan tudnám? Itt olyan szerkezetről lenne szó hogy KERESZTNÉV-IPCÍM egymás mellett szóközzel elválasztva, és például ki szeretném outputba írni a képernyőre a 100-adik sort.
-
it_service
csendes tag
válasz
WonderCSabo #3271 üzenetére
köszi szépen, működik a program.
-
it_service
csendes tag
válasz
WonderCSabo #3271 üzenetére
ok köszi ki is próbálom az este
-
it_service
csendes tag
akkor valami ilyesmi legyen a while-on belül:
if(num % 2 == 0){
//páros(kiratom a fileba)
} -
it_service
csendes tag
minden egyes sorban 1 darab int van, tehát soronként
-
it_service
csendes tag
így van, köszi eddig nekem is tökéletesen működik, csak azt nem tudom hogy hogyan vizsgáljam le a sorokat?
-
it_service
csendes tag
Hellósztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, egy php kód legenerál x sort, amiben intek vannak, és ezeket kilöki egy valami.txt-be írni szeretnék 1 progit ami megszámolja mennyi ebben a páros, majd kiirja egy másik .txt-be, de a file beolvasás után már elakadok, valaki tudna nekem segíteni? A file ki íratással sincs gond. C-be nem szoktam fejleszteni ezért is okoz nekem nehézséget.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest