Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
buherton
üzenetére
Mondjuk sztem. ez az if mélység még nem veszélyes(értelmezés szempontjából).
De itt is működik új változó bevezetésével az, hogy ha még tovább kellene mélyíteni, akkor a változó(mint kapcsoló) "beállításával" lehet követő if-ben rendezni a további feltételeket.
Nekem is azért nagyon oda kellett figyelnem, hogy ezt a goto-val tele kódot megértsem egyáltalán, hogy mi miért is van. És még így sem biztos, hogy sikerült. Ezért írtam, hogy nem biztos, hogy ekvivalens. Úgyhogy nekem meg a goto-kkal teletűzdelt kód antipattern.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest