Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherton #4762 üzenetére
(És egyben don_peternek is válasz.)
Ez villamosmérnök végzettséggel (de gondolom már műszerész/villanyszerelő szakmával szintén) biztosan nem nagy kunszt; de tisztán szoftveres háttérrel, no meg esetemben az informatikus diplomámmal, azzal az egy félévnyi elektronika tárggyal és egy darab mérés laborral - ahol kész sablon alapján össze kellett pakolni breadboardon két áramkört -, azért nem ennyire triviális.
Nyilván meg lehet tanulni a digitális áramkör építést is, jó szakirodalommal vagy mondjuk kompetens ismerőssel. Én csak annyit akartam mondani, hogy szerintem nem ördögtől való, ha kulcsrakész hobbi platformot vesz.
Ha meg élesben is ezzel akar foglalkozni, akkor a Ti hozzáállásotok követendő, természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged