Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Gyuri16 #1746 üzenetére
hehe
1) milyen ajanlok Qt-hoz? Qt creatort, adja magat, az integralt Designer miatt nem is kell "kivulre" menni
2) milyet hasznalok? semmilyetvim-ben kodolok regota (Qt-t is), imadom, egyelore nem talaltam meg olyan szerkesztot ami a nyomaba erhet, pedig probaltam parat (IDE-kbol pl. Dev-C++, Code:
locks, KDevelop, Qt Creator stb). a Creatorban van ugyan "fake vim", de csak a legeslegalapvetobb vim-es feature-oket tudja, semmi olyan nincs benne implementalva amitol a vim igazan hasznalhato es zsenialis
3) vim guru nem vagyok, de hasznalom es szeretem regota
debugolni nem szoktam vim alol, bar ha jol tudom siman megoldhato, en altalaban vagy trace-elek, vagy ha muszaj szo szerint debugolni, akkor gdb
a kodban ugralassal meg szerintem a ctags-re gondolsz, ehhez nem kell semmi kulonleges, csak legeneralni a tags file-t (a forrasaid legfelso konyvtaraban ctags -R *), aztan a vim-nek elmagyarazni hogy ha az aktualis konyvtarban nem talal tags file-t, akkor menjen feljebb: set tags=tags;
(a vegere a ; kell!)SZERK: 'ugrani' ugy tudsz, hogy az osztaly(vagy barm imas)nevre allva CTRL+] -t nyomsz, visszalepni meg CTRL-t
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest