- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel a fordító számít, így legrosszabb esetben is csak kétféle viselkedést tapasztaltál volna (a CB-féle sajáttal meg a többi fordítóval). Elég egyértelmű így a stack overflow, amit a hatalmas struktúrával idézel elő.
Azért ha meg is kell védened ezt a házit, jobb lenne ha átállnál mallocolt struktúrákra...
-
Olyat, hogy n-edik mező, nem tudsz írni. Igazából nem teljesen világos, mi értelme lenne ennek amúgy is (hozhatnál példát).
Arra van lehetőség viszont, hogy egy adott mező offsetjét megtudd a structon belül (offsetof), de a gyakorlati hasznát ennek se nagyon tudom elképzelni így vasárnap este.
-
válasz
Bobrooney #3697 üzenetére
A scanfnek három nagy problémája van kapásból:
1) Ha extra paraméterek nélkül használod a %s-t, azaz ahogy órán bemutatják, nem ellenőrzi a célpuffer méretét, így buffer overflowt okoz egy hosszabb bemenet. (Ezt a gets is tudja.)
2) Ha túl nagy integer számot akarsz beolvasni, tehát túlcsordulás keletkezik, akkor nem definiált a viselkedése. Márpedig milyen módon akadályozod meg a felhasználót, hogy túl sok számjegyet nyomjon? De a probléma fájlolvasásnál is áll.
3) Ha nem sikerült értelmezni valamit, a bemeneti stream állapota kiszámíthatatlan.(Ezt egyébként Google-lel találtam. Hasznos.)
-
válasz
Bobrooney #3695 üzenetére
A scanf érthető, mivel nagyon veszélyes, de hogy a switch miért fáj, illetve hogy miért tekinti jobb megoldásnak az ifek tengerét? Rejtély számomra. Főleg, hogy egyenértékűek*. Lehet ezért tanár?
* egész számok vagy annak megfeleltethető értékek esetén.
(Élesben meg persze ott a State és a Command tervezési minta.)
-
válasz
PumpkinSeed #3688 üzenetére
Miért, a switch szerinted mégis micsoda?
-
válasz
PumpkinSeed #3660 üzenetére
Sajnos C-ben ez nem így működik, a case-eknek konstans értékeknek kell lennie. Na meg a switchbe is számot, vagy annak megfefelő értéket kell odaadni, hogy az alapján ugorjon.
-
válasz
Frenky89 #3647 üzenetére
stdint.h-ból az int64_t nem segít? A stackoverflow alapján erre való. Mindenesetre jó hogy említed, milyen fordító a cél
-
Hát egy probléma biztosan van már a main függvényedben és a szignatúrákban: a double**-ot ha függvényben hozol létre, double***-ként kéne a Matrix címét átadni. Ugyanis a jelenlegi formájában NULL marad végig.
Most nem vagyok C fordító közelben, de nem néznéd meg debuggerrel melyik sor száll el? A watch funkció haar rávilágíthat.
BTW nekem a *** kezd bűzleni, nem kéne máshogy megoldanod a kétdimentiós tömböt?
-
válasz
Jester01 #3603 üzenetére
Jogos, félreértelmeztem a leírást, amit a gets-ről olvastam. (Csak annyit írt, hogy nem másolja az újsort a kimeneti stringbe, de arról nem szólt, hogy eldobja-e. A szabvány viszont írja.) Nem sűrűn szoktam ilyet használni
Azért az ilyen fővesztéses kikiáltás mellé szerintem elfér, hogy azért tilos, mert 1) nincs túlcsordulás elleni védelem benne és ezért baromira veszélyes és 2) most már deprekálta a szabvány. Hátha jobban rögzül.
-
Azért nem kéri be a házszámot, mert a gets az stdin pufferben hagyja az újsor karaktert, amit az enterlenyomás otthagy - így a következő olvasás azt hozza be a felhasználóra várás helyett.
Azt egy külön getcharral el kell nyelned puszta kézzel.
Egyébként a település nevében is lehet ám szóköz.
-
válasz
Retekegér #3586 üzenetére
Miért ne tudnád? A bemeneti stream (esetedben fájl) és a kimeneti stream egymástól teljesen független. Már persze ha nem az a feladat, hogy ugyanabba a fájlba írd vissza, mert akkor borul.
Ha nem ugyanoda kell, akkor a legtriviálisabb megoldás, hogy beolvasol egy karaktert, kiírod, és ha magánhangzó volt, kiírod még a v-t meg a karaktert újra.
Ellenkező esetben csinálnod kell egy ideiglenes fájlt, oda tolni a kimenetet, majd kicserélni a fájlokat miután lezártad az olvasott fájlt.
Vaaaaagy persze beolvashatod az egészet memóriába, de ez mórickás, mert nem működik tetszőlegesen nagy fájlokra.
A karakterenként olvasás se feltétlen jó, de ilyen házikhoz elégnek kéne lennie.
-
válasz
csicsaaa #3577 üzenetére
Lassíts kicsit és gondolj bele, hogy milyen hatása van a programra az új feltételnek.
clrscr();
printf("Adj meg ket kulombozo szamot, megmondom melyek vannak koztuk.\n");
scanf("%i\n",&x);
scanf("%i",&y); <-- (1) Változott bármi a beolvasásban? Nem.
while (x<=y) <-- (2) Még mindig végig kell haladni a számokon? Igen.
{
printf("%i ",x); <-- (3) Hoppá, nem kell minden számot kiírni!
Ezért ez elé kell az if.
x=x+1; <-- Ugyanaz mint (2).
}
getch();Mit kell tehát megváltoztatni? Csak a kiírást.
Amit bedobtál if(a%2==0); tényleg a megoldás lesz, csak a pontosvesszőt hagyd le mellőle, mert így le is zártad gyorsan.
-
válasz
Peter Kiss #3567 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy meg fogom oldani helyette a feladatot
Viszont nézegetve egy kis leírást a Gaussianról úgy tűnik, hogy a feladat kicsit pontosabban így alakul:
1) Soronként be kell olvasni a fájlt.
2) A sorok között megkeresni a koordináták kezdetét, ami gyakorlatilag elszámolás a hetedik sorig (1. chkfile, 2. routing, 3. üres sor, 4. title, 5. üres sor, 6. charge+multiplicity).
3) Végül nem is kell sokat gondolkodni, csak eldobálni a szóközöket. Az elején át kell lépni a sallangot, utána a nevet kimásolni (ameddig nem jön szóköz), kiírni egy vesszőt, szóközöket átlépni, számot kiírni ugyanígy szóközig, szóközöket kihagyni...Nem is kell értelmezni, elég csak bután (nem pejoratív szó!) nézegetni a karaktereket egy ciklusban.
Azt hiszem, hogy ezzel meg is oldottam helyette a házi feladat lényegi részét...
-
válasz
Ndrew8647 #3563 üzenetére
Ezt a Gaussian_input.gjf-t igazán felnyomhatnád pastebinre, csak hogy más is lássa, mi lenne a feladat.
De látatlanban is valószínű, hogy kell:
1) egy fájl végéig soronként olvasás (ez változhat ha megosztod a fájlt velünk!)
2) a beolvasott sor/rekord feldolgozása (X, Y, Z koordináták kinyerése)
3) kiírás CSV-ben, ami annyit tesz, hogy vesszővel elválasztva kiírod a három számot és nyomsz egy újsort, tök egyszerű. -
válasz
eriktoth #3412 üzenetére
Nos, gondolatban arra jutottam, hogy csinálj egy MAXCHAR hosszú indextömböt (sima int tömb, amit 0-től MAXCHAR-1-ig feltöltesz számokkal), és ezt rendezd buborékrendezéssel úgy, hogy összehasonlítási alapnak a CharCounter megfelelő értékét használod.
Azaz kicsit formálisabban:
index[i] <= index[j] akkor és csak akkor igaz, ha
CharCounter[index[i]] <= CharCounter[index[j]]. -
válasz
eriktoth #3410 üzenetére
Hmmm.
Akkor van egy fix for ciklusod, amit pl. 0..4 helyett 4..0 irányban akarsz járatni?Mert az egyszerű:
int i;
for (i = 4; i >= 0; ++i)
{
// valami
}Ha viszont nem erről van szó, a változó tetszőleges értékeket vesz fel, nem nagyon tehetsz mást, mint hogy egy tömbbe összegyűjtöd az értékeket; vagy azonnal rendezett beszúrással, vagy utólagos rendezéssel.
-
válasz
PumpkinSeed #3404 üzenetére
Csinálj egy batch fájlt, és írd bele, hogy taskkill /F /IM explorer.exe.
Ehhez nem kell C program... -
válasz
shinodas #3397 üzenetére
Linux alatt régóta nem dolgoztam IDE-vel (mindent letudtam vimmel, GCC-vel és ha nagyon muszáj ddd-vel), úgyhogy konkrét értelmesebbet nem tudok mondani. Anno a KDevelop tetszett, meg van az Anjuta nevű GNOME-os cucc.
Alternatíva lehetne a Qt Creator vagy a NetBenas, de azok ugyanúgy bugosak mint a C::B... Az Eclipse-szel nem tudom mi a helyzet.
kispx: Ezt ugye viccből írtad?
-
Mint adja magát a szignatúrából, ez a függvény kiad egy n-elemű tömböt valami channelhandle-ökről, külön a hosszt és külön egy pointert az új (és majd utána általad letörlendő!) tömbről. Jester01 abszolút jól írta a meghívását, csak gondoltam kiegészítem
Ilyen paramétert akkor szokás használni, ha a függvény fogja létrehozni azt a tömböt, ami a lekérdezés eredményét tárolja. Te csak adsz neki egy helyet, ahova a kezdőelem pointerét elteheti.
-
Ennyi:
open("/dev/input/uinput", O_WRONLY) = -1 ENOENT (No such file or directory)Na most két lehetőség van. Vagy a /dev/uinput alatt van ez a device (és létrehozhatsz egy symlinket a ln -s /dev/uinput /dev/input/uinput paranccsal a kívánt helyre), vagy nincs is uinput a rendszeredben...
Utóbbi esetben a modprobe uinput megérhet egy próbát, de ha nem, akkor kernelt kéne forgatnod, ami a jelen felállásban szerintem halott ügy.
-
Szép. Ezek szerint az összes ezelőtti ioctl hívás is sikertelen, csak mivel gány a kód, semmilyen hibakezelés nincs hozzá.
Ki tudnád menteni az egész strace-t egy fájlba? Pl. strace valami > strace.log, ezt a fájlt meg felnyomni dropboxra? Akkor látszana az eleje is, hogy miért nem jó a file descriptor.
Gyanús, hogy az uinput nem ott van, mint ahol számítana rá.
-
Én azért megnézném, hogy nem lehet-e Debian csomagokat telepíteni a rendszerre (van-e pl. apt-get). Megkönnyítené az strace felhergelését
Vagy itt van egy csomag, amit a dpkg -i felrak, ha az van.
Másrészről szerintem a Zipit Z2 topikja jobban megfelelne ennek a témakörnek.
-
A rendszerlogban nem látszik valami más hiba? Egy kiírás látszik az uinput forrásából.
De tényleg az lenne a jobb, ha egy strace-t is feltáncolnál a PDA-ra, és azzal futtatnád.
-
válasz
shinodas #3206 üzenetére
Az egész mögött egy pszeudo-véletlenszám generátor van, ami egy kezdőérték (seed) alapján generál számokat. (Nem valódi véletlenszámok, de ez most mindegy.)
A srand függvény szolgál ennek a seed értéknek a beállítására. A time(NULL) függvény az aktuális rendszeridőt adja vissza egy egész szám formájában (1970. január 1. óta eltelt másodpercek száma); ha ezt adod meg seednek, gyakorlatilag minden másodpercben más véletlenszámokat kapsz.
Azonos seed mellett meg ugyanazok a számsorozat jönne ki a rand() hívogatása során.
A rand() egyébként ez a seed meg a belső algoritmusa alapján egy 0 és RAND_MAX (legalább 32767, maximum MAX_INT, környezetfüggő) közötti egész számot ad vissza. Ha ennek veszed a kilences maradékát, 0 és 8 közötti számokat kapsz.
Szerk.: Eh, lassú voltam.
-
válasz
WonderCSabo #3187 üzenetére
Konkrétan POSIX környezet kéne hozzá, így ha a Windows fontos, akkor vagy Cygwin alá kéne vinni a "fejlesztést", vagy ilyesmivel is lehet kísérletezni.
Én csak az előbbit tapasztaltam ki eddig munka közben.
-
válasz
kovacsakos91 #3080 üzenetére
Sajnos nem tudom, én amikor használtam könyvtárból vettem ki, úgy hét éve Kecskeméten
-
válasz
kovacsakos91 #3072 üzenetére
Ennek a második kötetében előfordulnak ilyen jellegű feladatok, még ha nem is ilyen bő lére eresztve. Instant nosztalgia!
Illetve, kategóriánál maradva, nézz utána Nemes Tihamér OKSzTV feladatsoroknak, ott is voltak ilyenek jópár éve. Bonyolultságra és stílusra is hasonló.
-
válasz
WonderCSabo #2631 üzenetére
Egyébként a fordító (és a rendszer) szempontjából a karakterek is csak számok.
-
Ezt a cikket most találtam, érdemes elolvasni.
A kommentek között az eredeti kérdésedre is választ kapsz, idézem:Here is the best practice for use with structs that define memory-mapped I/O device registers:
typedef struct { ... } volatile newtype_t;
newtype_t * const p_newtype = (newtype_t *) BASEADDR; -
A volatile nem azért kell, hogy elérhesd interruptból (ahhoz csak "megfelelő" helyre kell tenned), hanem azért, hogy a fordító ne optimalizálja ki az olyan ifeket és for/while ciklusokat, ahol ennek a struktúrának az elemeit használod fel a feltételben.
Volatile nélkül ugyanis azt gondolhatja a fordító megfelelően magas -O szint mellett, hogy "na ez biztos nem változik meg, ez a feltétel felesleges, kidobom" - és csodálkozhatsz hogy nem reagál a program. A volatile ezt tiltja meg.
BTW szerintem egyszerűbb lenne, ha nem a heapen hoznád létre ezt a struktúrát. Végülis elég kicsi. Az interruptos elérés miatt lehet, hogy globális változónak praktikusabb (más fordítási egységben. pl. az interruptkezelődben meg externnel hivatkozol rá).
-
1) Kellene egy malloc függvény először. Legegyszerűbb esetben ennyi megoldja:
#include <stdlib.h>
2) Ezt sajnos nem tudom, de első próbának a pwm változód deklarálásához tenném. Azaz a bemásold sorodat kezdeném úgy, hogy volatile. Nem tudom, hogy a fordító hogy viselkedik pointerrel elért struktúráknál, nekiáll-e egyáltalán optimalizálni...
-
válasz
FehérHolló #2285 üzenetére
Az első verzió szerintem nem működne, a második viszont pontosan az az indexmágia, amit így ködösen megemlítettem
-
válasz
kingabo #2282 üzenetére
"A sizex-et add át egy lokális változónak, mert azt nem változtathatod."
WTF?! Érték szerinti átadásról hallottál-e már? Ha egy 4-es literált adsz be, akkor is működni fog, hiszen lokális változóként viselkedik. (Ráadás válasz: most buktál meg egy prog1 vizsgán ezért.) De basszus már majdnem elbizonytalanítottál.
-
válasz
FehérHolló #2278 üzenetére
A t[][] hogy a bús viharba lenne jó elgondolás? Kétdimenziós tömb átadásakor az első dimenziónak fix méretűnek kell lennie (pl.: t[5][]), különben a fordító nem fogja tudni az elemek méretét, így nem lehet tömb. Vagy pointermágia kell, vagy egydimenziós tömb és indexmágia.
-
Úgy tűnik nem.
Ez a GpsEllenoriz(gps) mi, és honnan jön? Mert nem teljesül a feltétel ránézésreEgyébként egy pár jótanács:
1) A programkódot a "Programkód" gomb megnyomása után másold be, hogy más is el tudja olvasni. A monospace sokat segít... Meg talán az indentáció is megmarad. Ugye indentálsz? Mert ha nem, akkor szokj rá.
2) Instant tarkónlövés, globális változó, amit utána érték szerint átadsz egy függvénynek, amit utána egy másik függvény ír... Legalábbis a bal esetében, a fordulasVolt globális változó értékét így nem fogod módosítani egyátalán... Az int* átadás kiment a divatból?
3) Még mindig nem tudom, a GpsEllenoriz(gps) mit csinál, de szerintem célravezetőbb lenne, ha csak egyszer futtatnád le ciklusonként, és a visszaadott struct példányt hasonlítgatnád a feltételben.
-
válasz
Retekegér #2138 üzenetére
Milyen szinten? Alapozásnak szerintem ez egy elég jól sikerült könyv-kettős. Az első kötet végig alap-algoritmusokat gyakoroltat, a másodiknál már gondolkozni is kell néha
(Meg nem is tetszett annyira.)
Ha valami higher level kéne, arra már nem tudok mit mondani.
Mondjuk valami webbel kapcsolat feladatsorra én is kíváncsi lennék, pl. amin lehetne GWT-t vagy Vaadint gyakorolni.
-
válasz
klayton#1 #2076 üzenetére
Túlbonyolítod, utána meg elrontod.
Mivel karakterenként olvasol be (ez a túlbonyolítás, olvashatnál nagyobb egységet más függvénnyel), kézzel be kell raknod a lezáró 0-t a karaktersorozatod végére (ezt hagytad ki). Az strlen is ezt akarná használni, nomeg a kiírás is.
-
válasz
Gyuri16 #2065 üzenetére
A complexity magyarul bonyolultságelmélet.
Nem feltétlen az egyetemi oktatással van bajom, az első bekezdésed felétől kezdve aláírom, ezt tényleg oktatják és tényleg szükségesnek is érzem. A probléma viszont a legelején van a képnek.
"programozas tanitasnak szerintem az a celja, hogy az adott problemat (a megoldasat) meg tudd oldani az adott eszkozokkel, ehhez pedig kell egyreszt egy altalanos (nyelvtol fuggetlen) latasmod es egy jo problemamegoldo kepesseg."
Erre nem láttam még jó példát sehol se, legyen szó oktatási intézményről vagy írott anyagról. Pedig a legtöbb esetben már ennél a lépésnél elvérzik a kezdő ember, pedig ha meglenne a látásmód, a nyelv egy fél pillanat alatt jönne.
-
-
Sok megoldás van rá, pl. veszed az indexeket 1-től n-ig, megkevered őket, aztán ennek mentén kiírod. Ez láncolt listával halál, a tömb sokkal hatékonyabb most.
-
Nem kötelező láncolt listát használnod, de vannak helyzetek, amikor az a legpraktikusabb. A kérdés az, hogy hány elemről van szó, illetve hogy milyen műveleteket akarsz rajtuk végezni.
Ugyanis 1) a struktúrákból is lehet tömböket csinálni a stacken, ha kevés darab lesz belőlük. 2) A heapen is csinálhatsz tömböt, ekkor ugye a méret nem akkora para. 3) Valamint ott vannak a láncolt listák, amit említettél. 4) Vannak hibrid megoldások, amikor egy tömbben ábrázolsz egy listát egy a következő elem sorszámát tartalmazó indexmezővel; és biztos van, ami nem jutott eszembe.
A műveleteket azért mondtam, mert a tömbökben gyors a navigáció, de lassú a törlés; a listákban gyors a beszúrás és törlés, de lassan lehet bejárni.
-
válasz
Barthezz2 #2020 üzenetére
Én is nemrég írtam, hogy szerintem az egyetemi programozás oktatás igen... kritikán aluli, legalábbis programozni nem tanítanak rajta, csak ledarálják a régi/új nyelveket, és szevasz, csinálj amit akarsz. De ha az ember már az informatikus pályára lépett, valahogy meg kell tanulnia mindenképpen, mert létfontosságú.
-
válasz
cellpeti #2017 üzenetére
De otthon olvasgathatod azért, és nem hiszem, hogy nagy költség lenne.
A maximumkeresés lényege, hogy:
1) Kinevezed a tömb első elemét maximumnak.
2) Egy ciklusban bejárod a tömböt, ha a maximumnál nagyobb számot találsz, az lesz az új maximum.
3) A végén visszaadod vagy a maximumot, vagy az indexét, attól függően mi kell.Pl. egészekre, feltételezve, hogy a tömb legalább egy elemű, és a legnagyobb elem indexét kell visszaadni (mint pl. a feladatodban is kell majd):
int max(int count, int* array)
{
int maxIndex = 0;
int i;
for (i = 1; i < count; i++)
{
if (array[i] > array[maxIndex])
{
maxIndex = i;
}
}
return maxIndex;
}Jester01: Kösz, behaluztam valamiért, hogy ennek van értelme.
Javítottam a hagyományos megoldásra. -
válasz
Sk8erPeter #2014 üzenetére
Azért mégis más egy félmegoldás és egy rossz megoldás
Csak szórakozok, peace!
Egyébként én bírom a kritikát, de meg is védem amit írok.
Szívügyet meg nem csinálok belőle, Neked se kéne.cellpeti: Nem az a baj, hogy nem megy, hanem az, hogy még mindig nem megy, pedig már több mint fél éve kérdezgetsz alap dolgokat. Egyébként az újkiadású négyjegyű függvénytáblákban is benne van pár alap algoritmus (lineáris keresés, maximumkeresés, válogatás...), esetleg azt nézd meg.
Egyébként a későbbiekben ez csak rosszabb lesz.
-
válasz
Sk8erPeter #2011 üzenetére
Feltételeztem, hogy a specifikációnak megfelelő bemenet érkezik
Meg az se árt, ha deklarálja a változótNem igazán akarom megírni az egész feladatot.
-
válasz
Sk8erPeter #1993 üzenetére
Nem kell ennyire felszívni, csak segíteni akartam
-
válasz
Sk8erPeter #1975 üzenetére
Egyébként eddig még nem láttam olyan Programozás tárgyat, ami programozni tanított volna. Láttam a BME-s Prog1-2-t, láttam fizikusoknak szánt progot (na ez durva volt, feladat: kommentezz végig egy WINAPI-val írt kódrészletet), és köze nincs hozzá. Ledarálják a nyelvet és szevasz, ha korábban nem tudtál imperatívan programozni, itt se szeded össze.
És nem, a hibaüzenetek meg include-ok helyes leírásának semmi köze a helyes programozáshoz szerintem. Papíron meg végképp nem.
A stack overflow más kérdés, ha helyesen elmagyarázták volna, akkor nem lenne probléma ennek a megértésével.
-
válasz
Sk8erPeter #1970 üzenetére
Azt csak elírtam, nem azért idéztem. Egy ilyen átalakítást én nem feltétlen in-place csinálnék meg, tehát inkább egy char* transform(char* name) függvényt írnék, ha nem lenne ott a többi része.
De jogos, a névátrendezés és a maximum miatt két nevet el kell tárolni
-
válasz
Sk8erPeter #1968 üzenetére
Az átalakítás szempontjából marha mindegy lenne (ha a +1-es alfeladattól eltekintünk), hogy letárolja-e az egész nevet vagy sem. Meg az átlagszámításhoz se, ebben szerintem neki van igaza.
Viszont a többi feladathoz meg tényleg szükség van rá.
Ez a void atalakit(char[] nev) szignatúra meg üt. -
-
válasz
Korcsii #1918 üzenetére
McDonaldsos konyhas inkabb...
Mondjuk vannak olyan szakok, ahol teljesen feleslegesen is beraknak programozast, nem tudom milyen motivaciobol. Pl. a Godolloi Egyetem kornyezetmernoki szakan vegzett ismerosomnek Visual Basicet kellett volna programoznia. Termeszetesen tanitani ott se tanitottak, az eloado peldakodjai is hackeltek es rondak voltak, de eleg korrepetalas utan sikerult atmennie.
-
válasz
Sk8erPeter #1891 üzenetére
Ebben semmilyen objektumorientalt elv nem volt... Kivancsi lennek arra a tanarra, aki ilyet lehetove tesz. Asszem elzavarnam utcat soporni vagy arkot asni inkabb.
-
válasz
Adamka1999 #1873 üzenetére
Tessék kettő is: GMP, OpenSSL BN.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest