Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez így van, mint említettem, gyors megoldás volt, és közel sem tökéletes.
Legközelebb majd nem írok a topicba, ha épp nincs túl sok időm rá.
Mondjuk az azért mókás, hogy sokszor előfordul, hogy jó darabig senki nem ír választ egy kezdő kérdésre, viszont ha valaki ad egy lehetséges gyorsmegoldást, akkor arra hirtelen mindenki rárepül, mint a dögkeselyűk.
Inkább valaki írjon akkor egy tökéletes megoldást, és akkor túl is van tárgyalva. Nekem nem volt időm átgondolni, leírtam, ami jött. Bocs.(#1994) Karma: oké, nem húztam én fel magam egyáltalán, csak én is leírtam, ami a szívemet nyomta!

Amúgy nagyon kemény, hogy mennyire amatőr feladaton vitázunk, de azért jó móka.
A kezdeti hsz.-em többi részét (ahol leírom, miért nem jó a srác kódja) tovább tartott megírni, mint magát az alatta lévő kódot, amin most vitatkozunk. 
(#1995) Gyuri16: igen, közben én is arra gondoltam, hogy tomb1-hez nem feltétlenül lesz jó az strlen. Azt viszont mondtam, hogy zárja le 0-val a ciklus után...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kezdeti hsz.-em többi részét (ahol leírom, miért nem jó a srác kódja) tovább tartott megírni, mint magát az alatta lévő kódot, amin most vitatkozunk.