Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
zsambek
üzenetére
megmondom őszintén közbe megcsináltam mialatt válaszoltál
nem hiszem hogy egyre gondoltunk de működik, az az igazság hogy így ránézve egyáltalán nem bonyolult de amíg kiszenvedtem az sok volt, nevetséges de sehol se növeltem a j-t és ez akasztotta meg mindig 
for(i=0;i<strlen(szo);i++)
{
j=0;
while(j<26)
{
if(szo[i]==ang[j]) j=26;
else
{
if(szo[i]!=ang[j] && ang[j]=='0') { ang[k]=szo[i]; k++; j=26; }
else j++;
}
}
}igazából még egy kis szövegértelmezési gondom van
2010.10-es érettségit csinálom, anagrammákat kell keresni, első feladat volt a bekért szó különálló karaktereit megszámolni és kiírni, a második a forrásfájlba lévő szavak abc sorrendbe írás, és a 3. meg az hogy kérjek be 2 szót és döntsem el anagramm e, és valahogy nem jön össze a kép, hogy a 2 szó egymásnak anagrammái e, vagy az abc sorrendbe rendezett szavak közül van e anagrammája,Kérjen be a felhasználótól két szót, és döntse el, hogy a két szó anagramma-e! Ha azok
voltak, írja ki a képernyőre az „Anagramma” szót, ha nem, akkor pedig a „Nem
anagramma” szöveget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem hiszem hogy egyre gondoltunk de működik, az az igazság hogy így ránézve egyáltalán nem bonyolult de amíg kiszenvedtem az sok volt, nevetséges de sehol se növeltem a j-t és ez akasztotta meg mindig