Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
válasz
EQMontoya #5310 üzenetére
Igen a végén írtam ezt én is, hogy ez az egyik tippem, hogy miért módosul, de akkor van valami egyszerűbb módszer, amivel ki lehet azt küszöbölni, hogy megváltozzon (esetleg másféle átadás, stb...)? Szerintem az lenne a megoldás, ha az egész tömböt eltárolnám egy másolatban, csak ugye nagyon sokszor kéne a rekurzió miatt másolgatni a tömböt ide-oda és nem hiszem hogy túl optimális lenne. (szerk.: na most jól leírtam még egyszer, ami a válaszban volt) Gondolkodtam azon is, hogy csak azokat az elemeket másolgatom, amik a rekurzió alatt megváltoznak, de az valamiért nem működött.
(#5312) EQMontoya
Labirintusban útkeresés backtrack algoritmussal. Azért módosítom, mert ahogy halad befele, úgy mindig beleírom a már bejárt utat és a rekurzióból visszafele meg további lehetséges utakat keresek, mert az összes lehetségeset meg kell találnia. És itt kéne, hogy a backtrack miatti visszaugrásnál eltünjön a módosítás és visszakapjam a rekurzió előtti tömböt. Az nem okoz gondot, hogy ott nincs megjelölve, hogy jártam (sőt a másik irányból érkező utak miatt pont ezért kéne ez), mert az if szerkezet miatt ugyan azt az útvonalat többet már nem vizsgálja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest