- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
válasz
EQMontoya #5310 üzenetére
Igen a végén írtam ezt én is, hogy ez az egyik tippem, hogy miért módosul, de akkor van valami egyszerűbb módszer, amivel ki lehet azt küszöbölni, hogy megváltozzon (esetleg másféle átadás, stb...)? Szerintem az lenne a megoldás, ha az egész tömböt eltárolnám egy másolatban, csak ugye nagyon sokszor kéne a rekurzió miatt másolgatni a tömböt ide-oda és nem hiszem hogy túl optimális lenne. (szerk.: na most jól leírtam még egyszer, ami a válaszban volt) Gondolkodtam azon is, hogy csak azokat az elemeket másolgatom, amik a rekurzió alatt megváltoznak, de az valamiért nem működött.
(#5312) EQMontoya
Labirintusban útkeresés backtrack algoritmussal. Azért módosítom, mert ahogy halad befele, úgy mindig beleírom a már bejárt utat és a rekurzióból visszafele meg további lehetséges utakat keresek, mert az összes lehetségeset meg kell találnia. És itt kéne, hogy a backtrack miatti visszaugrásnál eltünjön a módosítás és visszakapjam a rekurzió előtti tömböt. Az nem okoz gondot, hogy ott nincs megjelölve, hogy jártam (sőt a másik irányból érkező utak miatt pont ezért kéne ez), mert az if szerkezet miatt ugyan azt az útvonalat többet már nem vizsgálja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest