Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shinodas
tag
válasz
Jester01 #3320 üzenetére
Jester01: Tudom, hogy nem minden mássalhangzó, itt most csak ez a pointeres dolog lett volna a lényeg.
Egyébként a hibaüzenetek alapján próbálok elindulni, csak annyira kezdő vagyok, hogy valamikor nem mond semmit nekem.
(*magan_p)++; ezt nem is tudtam pl, köszönömkingabo: A voidot kipróbálom, ezt sem gondoltam volna.
Egyébként szerintem ez a probléma, hogy csak úgy magamtól, netről próbálom tanulni, nincs egy könyvem, ami alapján haladhatnék. :S
Köszönöm a válaszokat /tippeket! Este beszámolok, mire jutottam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- RX 6500XT 4GB Videókártyák! (Sapphire Pulse, AsRock)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest