Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Elnézést!
Csak azt hidtem hogy valamit a check fgv-ben rontottam el, de aztán kiderült hogy nem és akkor már nem tudtam szerkeszteni a régebbi hozzászólásomat.Raktam egy if-et oda ahol elhelyezi a betűt a fában,
azért hogy megbiznyosodjak róla hogy a fa jobb vagy bal oldalára rakja... De egy kicsit érdekes lett a végeredmény.
Nem mindegyik betűt tölti fel valamiért, mert sem a bal sem a jobb nem teljeseül....
Erre gondoltam debuggernak a kódba:
if (elozo->bal)
{
hely->betu=betu;
printf("\nBal: %c",betu);
}
else if(elozo->jobb)
{
hely->betu=betu;
printf("\nJobb: %c",betu);
}E szerint minden elem jó helyre kerül szval a feltöltéssel elvileg nem lehet gond...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak azt hidtem hogy valamit a check fgv-ben rontottam el, de aztán kiderült hogy nem és akkor már nem tudtam szerkeszteni a régebbi hozzászólásomat.