Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok!
Úgy fújta a szél, hogy most c++,java,pascal,assembly és qbasic után sima C-t kell tanúlni fősulin. A dolog megyeget, meg is írtam egy email cím ellenőrző progit, de azzal kapcsolatban lenne kérdésem.
ugyan nem volt kikötve, honnan kell vennie a proginak az emailcímet, én scanfel kértem be egy char tömbbe, aztán hosszellenőrzés, majd vizsgáló ciklusok, stb...
Viszont a tanár úr kiakadt, mondván a scanf olyan, mintha a viszkető szemünket a seggünkön keresztűl akarnánk megvakarni. (igyekeztem pontossan idézni) Valami hasonló dolgot mondott a getchar()-ra is, ott a pascalosokra utalva, de azt nem használtam. Szóval valami átadásos dolgot kell majd megoldanom, hogy pl. program.exe asdfg@fgg.hu -ból kiszedje az emailcímet magának. ilyen argv meg nemtudom dolgok kellenének nekem oda main fgv-be...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest