- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
jo, most mar ertem mire gondolsz. fogalmam sincs, hogyan lehetne ezt ertelmesen megtanitani es hogy egyaltalan kell-e. nalam ez ugy volt, hogy egyszer valamiert ramjott, hogy en most programozni akarok, kaptam egy kis segitseget az elejehez, aztan meg egy konyvet, amit olvastam, kodoltam es aztan ment magatol. vannak olyan dolgok amiket nem tanit meg az iskola, egy informatikusnak szabad idejeben is kellene foglalkozni vele, es igy eleg gyorsan kialakulna a fejeben egy modell a programozasrol. mostanaban linkelt valaki ide egy felmerest arrol, hogy az emberek nagy resze nem tud megtanulni programozni, nekik nem biztos, hogy ezt kellene eroltetni (mert ugye sokan mennek mostanaban ugy informatikat tanulni, hogy lovesuk sincs mibe vagnak bele). nekem ez megy, cserebe viszont nem tudok rajzolni, se enekelni es az irodalom sose erdekelt. nem tudom pl miert szebb egy vers a masiknal, miert mondjak egyik festmenyre, hogy mestermu es masikat miert nezik le.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen program, ami...?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest