Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Raspberry Pi
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a függvényeknek csak egyetlen returnje legyen"
Na jó, de mondjuk egy prímtesztelő függvénynél pl. azt szeretnénk, hogy 1-gyel térjen vissza, ha egy szám prím, 0-val, ha nem az, hát ott kapásból a 0-nál vagy 1-nél 0-val kell, hogy visszatérjen, tehát ott már lesz egy return 0; , ha viszont az jött ki, hogy a szám prím, akkor ugye return 1;. És akkor már két return van a függvényben
Vagy nem így értetted? Mert ez szerintem még bőven átlátható, és erre az átláthatóság nem jó érv szerintem... 
Ezek szerint annyira neked sem jöttek be az órái.
Az mondjuk valóban nagy előny, ha előtte jól toltad legalább Pascalban, mert akkor csak át kell szokni a másik nyelv szintaktikájára. Hát nekem nem volt túl egyszerű a 0-ról megtanulni programozni, ilyen tanárokkal...
Mondjuk most kifogtunk egy nagyon jó gyakvezt (Lengyel László, hátha ismered), aki végre úgy magyaráz, hogy az követhető, és egyáltalán nem unalmas, ráadásul bevon mindenkit a feladatmegoldásba, nem úgy ülsz ott órán, hogy mikor lesz már végre vége a gyaknak. Az nagy előny. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy nem így értetted? Mert ez szerintem még bőven átlátható, és erre az átláthatóság nem jó érv szerintem... 
Mondjuk most kifogtunk egy nagyon jó gyakvezt (Lengyel László, hátha ismered), aki végre úgy magyaráz, hogy az követhető, és egyáltalán nem unalmas, ráadásul bevon mindenkit a feladatmegoldásba, nem úgy ülsz ott órán, hogy mikor lesz már végre vége a gyaknak. Az nagy előny.