Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a függvényeknek csak egyetlen returnje legyen"
Na jó, de mondjuk egy prímtesztelő függvénynél pl. azt szeretnénk, hogy 1-gyel térjen vissza, ha egy szám prím, 0-val, ha nem az, hát ott kapásból a 0-nál vagy 1-nél 0-val kell, hogy visszatérjen, tehát ott már lesz egy return 0; , ha viszont az jött ki, hogy a szám prím, akkor ugye return 1;. És akkor már két return van a függvénybenVagy nem így értetted? Mert ez szerintem még bőven átlátható, és erre az átláthatóság nem jó érv szerintem...
Ezek szerint annyira neked sem jöttek be az órái.
Az mondjuk valóban nagy előny, ha előtte jól toltad legalább Pascalban, mert akkor csak át kell szokni a másik nyelv szintaktikájára. Hát nekem nem volt túl egyszerű a 0-ról megtanulni programozni, ilyen tanárokkal...
Mondjuk most kifogtunk egy nagyon jó gyakvezt (Lengyel László, hátha ismered), aki végre úgy magyaráz, hogy az követhető, és egyáltalán nem unalmas, ráadásul bevon mindenkit a feladatmegoldásba, nem úgy ülsz ott órán, hogy mikor lesz már végre vége a gyaknak. Az nagy előny.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest