Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black-core
üzenetére
Magyart neten nem tudok mutatni. Esetleg valami könyvet érdemes lenne megvenni. Computerbooks-nak vannak kifejetten kezdőknek szóló könyvei. Az nem probléma, hogy nem vágod az angolt. Én 13 évesen kezdtem szintén C-vel, angolul egyáltalán nem tudtam, egy netes angol-magyar szótárral hámoztam ki a mondatok értelmét. Nagyon lassan haladtam, de olyan 100-150 szót kellett ismerni és az informatikai szövegeket jól le tudtam fordítani. Ezt azért írom le, mert mindenképp angolul fogod megtalálni a legjobb forrásokat programozáshoz a neten. Illetve sok jó könyvet le sem fordítanak magyarra, mert mire kész lenne addigra elavul a könyv tartalma.
De Kernighan könyvét pl lefordították: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi