- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
nistv4n
tag
lehet én értelmeztem félre a kér(d)ését, akkor igazad van, de én úgy értelmeztem, hogy nem akarja, hogy gombot kelljen leütni, csak gondolom látni szeretné az eredményét a programnak, hogy jól működik-e.
Csak miután megadja az utolsó értéket, a progi lefut, kilép. Ezt kiküszöbölni pedig, kezdő szinten tökéletes az, amit írtam (win alatt, dev-c-ben, ezért is írtam oda, hogy ha esetleg ezt használja, akkor nem kell karakterre várnia).
Ellenkező esetben tény, hogy a pause hülyeség
-
nistv4n
tag
cout << "Hello World";
ez a kiíratás a C++ nyelvben. Ebben az esetben nincs előtte a névtér, melyet std-nek, azaz standardnek nevezünk. Ez azért van, mert ilyenkor a programkódod elején meg kell már adni ezt így, az include-ok után:
[I]using namespace std;
int main(){
cout << "Hello World";
}[/I]ha nincs előre definiálva ez a standard namespace, akkor kell minden egyes olyan parancs, pl bekérés és kiírás elé kitenni az std:: -t, ezzel jelezve, hogy ez a parancs ott van definiálva.
Másik példánál pedig mindkét variáns sortörést jelent. előbbinél fontos, hogy mindig idézőjelbe kell tenni, így ha egy szöveg végén akarod használni, akkor a szöveg idézőjelébe bele tudod tenni. Míg a másik idézőjel nélküli, pl változók után használják, egy << hozzáfűzéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest