Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1076 üzenetére
azzal nincs is gond.
csak hogy hogyan nyissam meg a file-t
ezzel próbáltam, de nem módosította a file-t:fstream infile(Filename, fstream::in | fstream:: out);
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
egy szöveges fájlokat "titkosító" (azért van idézőjelben mert irtó gagyi, betűkeveréses titkosítás csak, de háziba ez is jó), szóval titkosító programot csinálok, és abban kéne egy kis segítség, hogy az adott problémát hogy tudnám esetleg megoldani:
a program a fájlon karakterenként végzi a titkosítást.
azt szeretném megcsinálni, hogy a program beolvas egy karaktert, kikeresi a titkosított megfelelőjét, és az eredeti fájlba írja vissza a forráskarakter helyére. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #1044 üzenetére
azt már próbáltam,hogy a fájlnév helyére az elérési utat adom be de úgy nem működött (nem lepődtem meg rajta
).
-
FireKeeper
nagyúr
az megvan, hogy melyik függvényt kéne használnom (az fstream kell majd), hanem azt nem tudom hirtelen, hogy hogy kell azt kezelni, hogy a fájl nem a .exe mappájában van, hanem egy más elérési úton, hogy hogy kell beparaméterezni a függvényt, hogy bármilyen helyen lévő fájlból tudjon dolgozni.
vagyis a felhasználó megadja az elérési utat és a fájlnevet, és nekem utána ebből kell dolgoznom. -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
érdekelne, hogy hogy tudok fájlt megnyitni, ha mondjuk a felhasználótól bekérem az elérési utat és a fájlnevet egy stringbe (mondjuk "d:\mappa1\mappa2\file.txt")?
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
hogy tudok visszatérni egy osztály referenciájával? a
return this*; -ra emlékeztem, de azt aláhúzza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest