Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
válasz
pckownz #1696 üzenetére
C++ esetében nem indul automatikusan az Intellisense gépeléskor. Ctrl+Space kombóval lehet beindítani, vagy a beállítások között bekapcsolható, hogy gépeléskor egyből felkínálja a lehetőségeket. Ctrl+Shift+Space kombóval pedig függvények paraméterlistája kérhető (ha egy függvényhívás zárójelei között vagy). Azt vedd figyelembe, hogy nem lesz olyan pontos és gyors, mint egy Pascal vagy C# esetében, mert C++ nyelvet nehezebb feldolgozni.
-
Davs
tag
válasz
pckownz #1696 üzenetére
cplusplus.com - itt vannak fuggvenyek peldakkal magyarazva..Jo offline doksit regen en is kerestem, de nem talaltam, most Qt-t tanulok (crossplatform GUI c++-hoz), annak viszont nagyon jo a beepitett help-je, konnyen keresheto, peldakkal illusztralt..de az ugye sima c++-hoy nem jo
Amugy azt hiszem az auto-complete funkciot keresed, biztos van visual c++-ban, bar meg hasznaltam soha se, lehet be kell "kapcsolni" a beallitasokban..
-
ArchElf
addikt
válasz
pckownz #1696 üzenetére
Visual Studio automatikusan adja (Intellisense-nek hívják az MS felé ezt a funkciót), nem kell nyomni hozzá semmit. Referenciának meg MSDN.
Persze a VS miatt mindjárt keresztre leszel itt feszítve. Kezdj inkább MS VC++ helyett valami (bármi) más - standard - c++-t tanulni...AE
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő