Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dani0907 #1020 üzenetére
Hehe, csak nem "Szoftver laboratórium 2." BME-n?
Az első mondat annak idején nálam is ugyanez volt, csak nekem a tail programot kellett elkészítenem.
A tetszőleges hosszúságú sorokból álló szöveges állományt reprezentáló objektum vizsgálgatásához én cirkuláris buffert készítettem, ami tulajdonképpen egy olyan tároló, amibe folyamatosan pakolgatod bele az elemeket (én a tároló egy adott "rekeszében" a sorokat tároltam \n-ig), és amikor a tároló megtelt, akkor elkezded újból elölről feltöltögetni a tárolódat, és ezen végezgeted a grep-vizsgálatot. Ez azért jó, mert tulajdonképpen tetszőleges hosszúságú sorokból álló szöveges állományt tudsz vizsgálgatni, nem állhat elő olyan helyzet, hogy már olyan brutálisan sok memóriát foglaltál, hogy egyszerűen nincs több szabad memória (mert mondjuk minden szart eltárolsz), viszont talán egész hatékonynak mondható módja a tárolásnak.
Ja, és gondolom nálatok is úgy van, hogy STL-t nem lehet használni, így saját tárolót kell írni.A grep mondjuk elég összetett, ahogy a példa írja, válassz ki néhány megvalósítandó funkciót, ami nem tűnik olyan brutálnak (vagy ahogy érzed
), amikhez a megfelelő kapcsolók tartoznak, és azokat írd meg. Kezdd el írni, és ha elakadtál, konkrétan kérdezz rá, hogy mire gondoltál, mi nem megy, hogy szeretnéd megvalósítani, és akkor tovább is tudunk segíteni remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest