Hirdetés
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Senkinek nincs ötlete? Már mindent kipróbáltam de egyszerüen az őrületbe kerget még a végén megveszem eredetibe :))
-
sziszegő
senior tag
Alcohol sem viszi de most nem azokkal a file-okkal van a gond hanem másikkal már nagyon unom pedig szeretnék nyomulni benne. További ötlet
-
sziszegő
senior tag
OK Már találtam megpróbálom köszi
-
sziszegő
senior tag
Ok alcoholt honnan tudok letölteni
-
sziszegő
senior tag
NA felmásoltam de nem akarja az igazságot állandóan a cab file-ra panaszkodik valszeg az irasvedettsege miatt a daemon tools-ba nincs valami beallitas amivel lehet masolas vedett cd-ket emulálni vagy valamilyen progi. mert már egy párszor letöltöttem a netről többféle forrásból. És az nem lehet hogy mindenkinek rossz és két gépen is megprobáltam de semmi ugyan az a gáz. Úgyhogy én vagyok alámer. Please HELP :)))
-
sziszegő
senior tag
Köszi mindjárt kipróbálom.
Amugy a megvételről annyit hogy mondjuk 15 rugó egyszer akasztom mondjuk 1-2 lanpartyn előkerül pár órára aztán megy a levesbe.
Csak viszonyitásképpen ezért a pénzért két örömlányt kibérelek :) :) :)
Vagy 3 napig lógok a vidámparkba vagy 1 hétig részeg vagyok :) :) :)
Amugy sem a magyar játékpiacból foglák megszedni magukat -
sziszegő
senior tag
A problémám a következő letöltöttem a C&C Generals-t és a telepitésnél a második cd felénél errort jelez hogy hibás a cab file. Ez volt bin formátumban meg ISO ban is kölönböző helyről töltöttem le és se a daemon tools se ha kiirom sehogy sem jó. Mit lehet tenni valami ötletetek van?
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Elektromos autók - motorok
- GTA VI
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest