Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
A gyerkőc lassan betölti a 11-et, ami még mindig nem sok, de figyelmesen követem a hozzállását, illetve többször átbeszéltük, hogy mi mivel jár, és hogy ez nem játék. A motiváció onnét jön, hogy talán ez az egyetlen dolog, aminél látom, hogy az "övé", és tényleg érdekli. Tavaly lettem rá figyelmes, hogy snori közben képes teljesen átszellemülni, lenyugodni, és akár bámulni ugyanazt a sziklát 1 órán át, ilyet tőle semmilyen más tevékenység közben nem láttam még, mintha kicserélték volna.Még azért alszunk rá párat, most úgyis a sulikezdés a fő fókusz, aztán az őszi szünetben majd meglátjuk...
-
Na, olyan jól sikerült belehúzni, hogy nyomtunk egy try-dive-ot
12m-re vittek le minket, elképesztő élmény volt, a gyerkőc is nagyon élvezte, és irtó ügyes volt. Egyébként nem én beszéltem rá, ő akarta, nagyon büszke vagyok rá. Csomót olvastam a búvárkodás fiatalabb szervezetekre gyakorolt hatásáról, elérhető már egy komolyabb tanulmány is a témában. Ez is, is ugye a PADI is azt mondja, hogy 10 évesen már teljesen oké a dolog (nyilván a megfelelő limitációkkal). Ha mégis van bárkinek tanácsa, tapasztalata gyerekek kapcsán, akkor szívesen veszem.Összeségében mindkettőnkben dolgozik a vezérhangya, jó lenne továbblépni, tanfolyamot+vizsgát csinálni (neki nyilván csak Juniort). Szerintetek van értelme még az idén nekiállni itthon? Figyelembe véve, hogy suli+munka miatt nem hinném, hogy jövő tavasznál előbb eljutunk bármilyen tengerpartra, viszont hazai tanfolyamokra, gyakorlásra lenne idő, amíg nem lesz túl hideg.
-
2 hét múlva megyünk nyaralni, szeretnénk a fiammal (10) snorkellezni. Tudnátok ajánlani valami jó ár/érték arányú kezdő szemüveget, vagy akár szettet, ami BP-n vagy környékén fizikailag megtekinthető (méret miatt), polcról levehető? A Decathlonos cuccok elfogadhatóak? Ott van választék úgy látom, van náluk a fent említett Tusa is, de sajnos csak külső partnernél, és csak online rendeléssel.
Vélhetően nem érdemes ezt túlgondolni, de ha már költünk rá, akkor nem akarok szemetet venni
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gyerkőc lassan betölti a 11-et, ami még mindig nem sok, de figyelmesen követem a hozzállását, illetve többször átbeszéltük, hogy mi mivel jár, és hogy ez nem játék. A motiváció onnét jön, hogy talán ez az egyetlen dolog, aminél látom, hogy az "övé", és tényleg érdekli. Tavaly lettem rá figyelmes, hogy snori közben képes teljesen átszellemülni, lenyugodni, és akár bámulni ugyanazt a sziklát 1 órán át, ilyet tőle semmilyen más tevékenység közben nem láttam még, mintha kicserélték volna.